Setari Cookie-uri

'Cel mai cel' in functie de zodie. Unde exceleaza zodia ta

Fiecare zodie exceleaza intr-o privinta si niciuna nu este buna sau rea prin excelenta.

Balanta – cea mai diplomata

trasaturi zodie

Echilibru, armonie, pace sunt cuvintele care iti vin in minte atunci cand spui Balanta. Este un semn minunat pentru ca reuseste sa-si pastreze eleganta si tactul chiar si in situatii limita. Sociabila si fermecatoare, nu ii lipsesc niciodata prietenii, iar cei care o cunosc o considera una dintre cele mai feminine si delicate fiinte.

Scorpion – cel mai pasional

trasaturi zodie

Poate ca nu are cea mai buna reputatie, dar Scorpionul este o zodie cu adevarat speciala, misterioasa si patrunzatoare. Are o intuitie aproape incredibila si o determinare care dezarmeaza pe oricine. Este poate cel mai insistent semn zodiacal, foarte entuziast, nu se da batut niciodata, ceea ce il face un competitor de temut.

Sagetator – cel mai optimist

trasaturi zodie

Daca esti Sagetator, afla ca putine alte zodii au spiritul tau de aventura si un asemenea talent de a vedea mereu partea frumoasa a lucrurilor si a oamenilor. Gandirea pozitiva ii ajuta pe acesti nativi sa atraga energii pozitive in vietile lor, iar curajul de a explora le aduce experiente minunate. Se bucura de lucruri simple si au o naturalete cuceritoare.

Citește și:

Capricorn – cel mai bun profesor

trasaturi zodie

Rabdarea Capricornului este emblematica. Aceasta zodie este perfect capabila sa-si pastreze concentrarea si mintea limpede in orice context, fiind un model si un mentor pentru multa lume care are norocul s-o intalneasca. Capricornul este foarte ambitios, practic, serios si realist, dar si o fire activa, harnica, implicata intr-o multime de proiecte.

Varsator – cel mai independent

trasaturi zodie

Este una dintre cele mai originale, independente si deschise la minte zodii, perspicace si inovatoare. Totodata, se spune despre ei ca sunt acei prieteni cu suflet mare care nu te dezamagesc si nu te judeca niciodata. Varsatorii sunt foarte respectati si iubiti, dar si invidiati de-a lungul vietii.

Pesti – cel mai sufletist

trasaturi zodie

Considerati visatorii zodiacului, Pestii sunt cei care au curajul sa creada in idelurile lor si mai presus de orice, in iubire. Sunt romantici si tandri, foarte toleranti si flexibili, iar compasiunea de care dau dovada nu cunoaste limite. Firi boeme, sensibile, receptive, au un farmec aparte si o aura de mister captivanta.

Citește și:

foto zodii: Gorbash Varvara, Shutterstock

Foto main: By FCSCAFEINE, Shutterstock

Foto share: By Apostrophe, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc