Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii MARTIE: avem sansa de a ne implini dorinte la care am renuntat

Context astral din luna martie vine cu noutati si surprize, in special in privinta relatiilor de iubire, de afaceri, de familie.

Horoscop martie Balanta

Horoscop martie Scorpion

Horoscop martie Sagetator

Horoscop martie Capricorn

Horoscop martie Varsator

Horoscop martie Pesti

Horoscop martie Balanta – esti confuza

S-ar putea spune ca nu este tocmai o perioada stralucita pentru tine in privinta starii sufletesti. Chiar daca nu ai un motiv concret, simti ca lucrurile nu-ti ies asa cum ti-ai dori si iti faci griji ba pentru cheltuieli, ba pentru copii, ba pentru parinti. Nu te lasa cuprinsa de neliniste si nu uita ca toate lucrurile isi gasesc o rezolvare. Relatia de cuplu decurge excelent in dormitor, insa in afara lui simti nevoia de o conexiune mai adanca. La Luna Plina din 21, care se petrece chiar in semnul tau, poti lasa in urma lucruri si persoane care te nemultumesc. Va pune stapanire pe tine mai apasator nevoia de libertate, pe care o infranezi de ceva vreme.

Citește și:

Horoscop martie Scorpion – surprize, surprize

Te pot lua prin surprindere persoane foarte apropiate, care nu te sustin in demersurile tale, asa cum te-ai fi asteptat, indiferent ca e vorba de viata profesionala sau de cea de familie. Chiar si asa, te multumesc unele contexte in care norocul e de partea ta si finalitatea peste asteptari. Ai mai multa grija de sanatate si de relatia de cuplu - comunicarea cu partenerul poate fi zdruncinata de discutii in contradictoriu, pe care e de dorit sa nu le amplifici, dar nici sa nu le ignori. Ultima saptamana din luna e prielnica pentru a-ti pune in ordine gandurile si a renunta la deprinderile mai putin benefice.

Horoscop martie Sagetator – energie si veselie

Mercur retrograd te face sa te intorci in trecut, sa inchei socotelile ramase nerezolvate. Poti continua ce ai lasat neterminat, poate un curs, poate o relatie sau poate vei planifica o calatorie pe care ti-o doresti demult. Starea ta generala e una pozitiva, optimista, abia astepti sa se concretizeze planurile si sperantele tale mai vechi. E intelept sa tii cont si de ceea ce isi doresc ceilalti si sa-ti acorzi suficient timp pentru a lua decizii castigatoare nu doar pentru moment. Din punct de vedere fizic, te poti confrunta cu simptome ciudate, pe care nu le-ai mai experimentat pana acum si pe care e bine sa le tratezi cu seriozitate.

Citește și:

Horoscop martie Capricorn – profita de Luna Noua

In jurul datei de 6 este un moment excelent pentru Capricornii care vor sa obtina raspunsuri, ponturi, avantaje diverse. Esti foarte inventiva, ai fler, lamuresti anumite situatii si poti castiga sume de bani, pe care e bine sa le pui deoparte, daca investitiile imediate pot sa mai astepte. Si pentru tine, ca pentru toate zodiile, apar pe parcursul lunii neclaritati si dificultati de comunicare, in special daca lucrezi in echipa, pana acolo ca unii Capricorni vor cauta noi oportunitati de angajare! Totodata, te asteapta noutati pe plan personal, declaratii, propuneri, schimbari, iar negocierea si spiritul impaciuitor te scot castigatoare.

Horoscop martie Varsator – pe linia de plutire

Odata cu intrarea lui Mercur in mers retrograd poti resimti o sensibilitate sporita, inclusiv la nivel fizic. Ai nevoie de o pauza si e foarte bine sa iei in serios acest imbold si sa te retragi, sa te linistesti pentru cateva zile. Chiar daca te asteapta multe schimbari, acestea nu trebuie sa te sperie. Dificultatile financiare nu sunt de durata, cu conditia sa iti gestionezi bine bugetul si sa revendici orice suma de bani care ti se datoreaza. Venus in semnul tau iti aduce vesti bune, noroc si dorinta de a trai clipa la maximum. Unii Varsatori vor simti nevoia sa se mute, sa plece departe, sa se desprinda total de amintiri, de griji…

Citește și:

Horoscop martie Pesti – e vremea ta

Pe langa stralucirea si energia date de Soare, Luna Noua si Mercur te sustin si te ajuta sa faci schimbarile de care ai nevoie si pe care le-ai amanat, pe plan fizic si spiritual. Iti reglezi conturile, iti expui raspicat dorintele si nu mai lasi lucrurile la voia intamplarii. Tot acum e bine sa-ti faci analize, sa urmezi tratamente de infrumusetare sau de sanatate, sa-ti imbunatatesti obiceiurile alimentare, programul de somn sau tot ce simti ca nu functiona bine. La final de luna incearca sa fii cu picioarele pe pamant, sa nu te lasi amagita de aparente si sa alegi cu mintea, nu cu sufletul. Vei pluti oricum pe norisori roz, odata cu intrarea lui Venus in semnul tau, pe 26 martie.

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc