Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna MARTIE: modul in care alegem sa ne traim iubirea se poate transforma radical

Este o luna in care, pe de o parte, constientizam importanta lucrurilor si oamenilor de care suntem legati, care ne fac sa ne simtim in siguranta, ne ofera liniste si confort sufletesc, pe de alta, am vrea sa ne indepartam, sa fim liberi si sa traim totul mai intens.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

horoscop dragoste

Nu te poti plange de relatia intima cu partenerul. Va simtiti bine impreuna, excelent chiar, cat priveste viata sexuala. Insa sunt dese momentele in care te simti neinteleasa, ai nevoie de mai multa atentie si protectie. Unele Balante devin extrem de sensibile in perioada asta si nu mai accepta sa cerseasca iubire sau sa renunte la ce isi doresc, de dragul altora. Poti incerca sa o lasi mai moale cu munca, sa fii mai prezenta in cuplu si sa-i ceri partenerului acelasi lucru. Apoi, vezi daca se schimba ceva si, la Luna Plina din 21 martie, vei putea lua o decizie.

Horoscopul dragostei Scorpion

horoscop dragoste

Chiar daca exista si momente tensionate in cuplu, iar comunicarea nu e deloc bine aspectata, daca reusesti sa fii diplomata, lucrurile se rezolva pasnic. Altfel, reusesti sa-ti scoti din minti partenerul, iar conflictele cu parintii unuia dintre voi sau cu copiii pun paie pe foc. Incearca sa nu spui nimic ce ar putea fi folosit impotriva ta si sa-ti canalizezi energia in alte directii mai putin sensibile, de exemplu, in reuniuni cu prieteni vechi si dragi. La final de luna lucrurile se linistesc si comunicarea devine mai usoara.

Citește și:

Horoscopul dragostei Sagetator

horoscop dragoste

Revine o predispozitie cu care te-ai mai confruntat: aceea de a te intoarce in trecut, la un fost partener, la o fosta iubire, daca sentimentele tale sunt inca prezente sau crezi ca ar putea fi o ramasita de care sa te agati. Sagetatorii aflati de mult timp intr-o relatie vor redescoperi iubirea in ultima parte a lunii, sub forma unor sentimente de atasament profund, fie fata de acelasi partener de care s-au indepartat in ultima vreme, fie de un nou-venit. Daca partenerul este nesigur de sentimentele tale, ai face bine sa-i declari ce simti, fara sa te ascunzi.

Horoscopul dragostei Capricorn

horoscop dragoste

Pot sa apara unele provocari sau propuneri, mai mult sau mai putin indecente, pe plan sentimental si indeosebi erotic, nu neaparat din partea partenerului oficial de cuplu. Nesiguranta, despartirile, surprizele pe plan sentimental nu sunt neobisnuite pentru Capricorni in luna martie. Cu toate astea, tu nu-ti doresti nimic complicat, doar mai multa apropiere si implicare. Unii Capricorni, mai ales cei care sunt demult intr-o relatie, se gandesc tot mai serios ca un copil este cea mai tandru mod de a se uni pentru totdeauna cu omul iubit. Tu si partenerul trebuie sa ajungeti la un consens...

Citește și:

Horoscopul dragostei Varsator

horoscop dragoste

Esti fermecatoare. Venus este prezenta in semnul tau aproape toata luna, aducandu-ti un imbold de a simti totul din plin, de a trai fiecare moment la intensitate maxima. Daca situatia ta sentimentala este una trista si nefericita, atunci e un moment bun sa te desprinzi, sa-ti refaci viata, sa-ti schimbi locuinta astfel incat sa fii din nou pe picioarele tale, cu sufletul liber. Esti hotarata si foarte directa, astfel ca e dificil sa eviti certurile si supararile. Pe de alta parte, puterea ta de seductie este foarte mare, astfel ca poti cuceri sau recuceri fara mari batai de cap.

Horoscopul dragostei Pesti

horoscop dragoste

In prima parte a lui martie, Luna Noua iti aduce sperante si visuri legate de o schimbare in viata de cuplu. Iti doresti o mutare, o calatorie, ceva inedit impreuna, dar lucrurile nu sunt foarte simple si necesita timp. Dupa 26, Venus intra la tine-n semn si iti potenteaza sensibilitatea, romantismul, visarea cu ochii deschisi. Daca esti la inceput de relatie, poti avea sentimentul ca ti-ai intalnit dragostea vietii, dar nu te grabi sa o declari, caci nu vezi lucrurile foarte clar acum. Pestii singuri care au avut intalniri nereusite pana de curand, il pot intalni pe Cupidon pe nepusa masa.

Citește și:

zodii foto: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto: By Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc