Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

BERBEC:

- LEU - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- SAGETATOR – Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- GEMENI – Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- VARSATOR – Este necesara o atitudine constructiva din partea ambilor parteneri.

TAUR:

- FECIOARA – Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- RAC - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil.
- PESTI –Ambii parteneri impartasesc gustul pentru frumusete si finete si astfel poate rezulta o combinatie deosebita. Atentie insa la emotii.

GEMENI:

- BALANTA – O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta siguratatea.
- BERBEC - Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- LEU - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.

RAC :

- SCORPION – Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.

Astrologie: compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: