Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitati ideale intre zodii

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

BERBEC:

- LEU - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- SAGETATOR – Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- GEMENI – Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- VARSATOR – Este necesara o atitudine constructiva din partea ambilor parteneri.

TAUR:

- FECIOARA – Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- RAC - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil.
- PESTI –Ambii parteneri impartasesc gustul pentru frumusete si finete si astfel poate rezulta o combinatie deosebita. Atentie insa la emotii.

GEMENI:

- BALANTA – O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta siguratatea.
- BERBEC - Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- LEU - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.

RAC :

- SCORPION – Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.
Citește și:

Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


12 imagini
Juno, asteroidul relațiilor, a intrat în Fecioară pe 17 octombrie. Relațiile capătă un aer serios și practic

Deși există sute, poate mii de asteroizi în astrologie, Juno este unul dintre cei mai importanți, alături de Ceres, Vesta și Pallas, fiind asociat unei energii și arii din viața noastră... Kudika


11 imagini
Vibrația cosmică a lunii tale de naștere: Ce aduce nou luna în care te-ai născut, în funcție de zodie

Încă din cele mai vechi timpuri, luna a fost venerată ca un simbol al ciclurilor naturale și al transformării. În astrologie, luna reprezintă emoțiile, intuiția și... Vladimir

De ce se întorc foștii parteneri atunci când Mercur e retrograd?

Azi vom explora ideea fascinantă a relațiilor care revin în lumina lui Mercur retrograd și cum acest eveniment astral este perceput în conexiune cu dragostea din trecut.

...
Kudika

Pe 25 ianuarie avem prima Luna Plina a anului 2024. Universul deschide poarta catre transformarea sufletelor noastre

În data de 25 ianuarie, la 19:54, ora Romaniei, pe cerul rece al lui Gerar va străluci prima Lună Plină a anului 2024, aducând cu ea o energie puternică și transformătoare. În... Kudika


12 imagini
Ceres în Săgetător: Acum devenim mai îndrăzneți, ne extindem orizontul și facem gesturi mărețe

Vom experimenta o perioadă încărcată de energiile semnului de foc, ceea ce va implica o dezvoltare bruscă, curiozitate exagerată, entuziasm peste măsură. Vom învăța prin călătoriile... Kudika

4 imagini
În iulie avem 4 planete în retrograd: Ghidul suprem pentru a naviga prin turbulențele astrologice ale lunii

Ce înseamnă când o planetă este în retrograd? 

Când o planetă este în retrograd, se creează o iluzie optică din perspectiva Pământului,... Kudika

Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc