Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitati ideale intre zodii

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

- PESTI – Cea mai buna combinatie, in care partenerii si extrem de asemanatori si in care comunicarea pare sa depaseasca orice forma.
- TAUR - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil
- FECIOARA - Racul va aprecia atentia spre detaliu a Fecioarei, dar nu si criticismul, in timp ce Fecioara sinceritatea si loialitatea Racului dar va trebui sa fie mai demonstrativ in ceea ce priveste sentimentele.

LEU :

- BERBEC - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- GEMENI - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.
- SAGETATOR - Aceasta poate fi o combinatie excelenta atata timp cat nevoia de libertate a Sagetatorului nu este prea mare, iar Leul nu face prea mult pe seful.
- BALANTA - Amandoi iubesc luxul, complimentele si au mari inclinatii artistice. Leul pretinde adulatie constanta ceea ce ar putea cauza probleme. Balanta poate dori exact acelasi lucru.

FECIOARA:

- TAUR - Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – Doua spirite practice ce ar putea avea de suferit in privinta romantismului, dar cum acesta nu e prea important pentru ei , nu vor intampina probleme.
- RAC - Racul va aprecia atentia spre detaliu a Fecioarei, dar nu si criticismul, in timp ce Fecioara sinceritatea si loialitatea Racului dar va trebui sa fie mai demonstrativa in ceea ce priveste sentimentele.
- SCORPION – Atentie la partea emotionala, Scorpionul inflorind in baza ei, iar Fecioara facand abstractie de ea, lectia partenerilor este echilibrul in acest aspect.

BALANTA:

- GEMENI - O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – O relatie buna, fara divergente majore, insa Balanta trebuie sa inteleaga firea imprevizibila a Varsatorului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc