Setari Cookie-uri

Astrologie: Animalul spiritual al zodiei tale

Descopera animalul spiritual atribuit zodiei tale!

Balanta – elefant

animal spiritual foto: By conrado, Shutterstock

Elefantul este un animal inteligent si bland, cu o prezenta impunatoare, dominanta. Intelepciunea si puterea il transforma intr-un bun lider, dar si prieten. La randul ei, Balanta stie sa se impuna atunci cand e vorba sa-si apere valorile, iar familia este foarte importanta pentru ea, in special copiii si batranii.

Scorpion – pisica

animal spiritual foto: By Syda Productions, Shutterstock

Cunosti oamenii de la prima vedere si le patrunzi in suflet fara sa faci vreun efort. Esti secretoasa si sireata, asemenea unei feline care obtine intotdeauna ce-si doreste. Odata ce iti intra cineva in suflet, devii cea mai iubitoare si dragalasa, insa nu-ti place sa imparti atentia.

Sagetator - lup

animal spiritual foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Esti puternica si iti place sa te simti in siguranta, singura sau cu altii. Asemeni unui lup, te descurci excelent in grupuri mari si n-ai nicio problema in a-ti face prieteni. Si Sagetatorii, si lupii sunt creaturi loiale, devotate pana la capat, care adora dreptatea si nu fug de responsabilitati.

Citește și:

Capricorn – leu

animal spiritual foto: By Cara-Foto, Shutterstock

Ambitioasa, constienta de forta ta interioara, iti place sa detii controlul si iti planifici lucrurile in asa fel incat ai succes in tot ce faci. Stii sa-ti folosesti excelent puterea, dominand asemenea trufasului leu. Tot leul te invata sa-ti stapanesti emotiile si sa le folosesti in avantajul tau.

Varsator – maimuta

animal spiritual foto: By Elena Sherengovskaya, Shutterstock

Maimuta este cea mai inteligenta si haioasa dintre toate animalele. Ca si ea, esti prietenoasa, libera, creativa si nu exista vreo problema la care sa nu gasesti solutii. Ai resurse intuitive nelimitate, dar si o capacitate enorma de compasiune si intelegere pentru semenii tai.

Pesti – bufnita

animal spiritual foto: By Elena Sherengovskaya, Shutterstock

Bufnita este o pasare misterioasa, dar si un simbol al intelepciunii si capacitatii de a privi dincolo de aparente. Este cea care te ghideaza si iti deschide ochii. Asemeni ei, Pestii sunt fiinte retrase, visatoare, profund spirituale, cu o capacitate extraordinara de observatie si perceptie.

Citește și:

Foto main: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc