Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te schimba iubirea in functie de zodie

Tu cum te schimbi cand iubesti, in functie de zodia ta?

Balanta

cum te schimba iubirea

Cand regasesti in cineva idealul tau de iubire, atunci iubesti total. Ii dezvalui totul, fara sa te ascunzi si fara sa te temi. Este esential, daca esti Balanta, sa poti fi libera in prezenta partenerului de viata si de suflet, sa te poti purta asa cum simti, natural, fara ocolisuri, fara masti si fara sa te temi ca ii pierzi iubirea daca nu aveti mereu aceleasi opinii si credinte. Cea mai importanta schimbare pe care ti-o aduce omul iubit este ca iti alunga nesigurantele. La bratul lui, stii ca nimic nu-ti poate face rau, prin urmare nu mai lasi energiile exterioare sa te destabilizeze.

Scorpion

cum te schimba iubirea

Desi este o misiune extrem de dificila sa patrunzi in sufletul acestui semn zodiacal, atunci cand te iubeste Scorpionul devine dispus sa-si deschida Universul interior si sa-ti faca loc chiar in centrul lui. Un Scorpion indragostit devine extrem de tandru, senzual si posesiv pana la cer si inapoi. Te va prinde in mreje asemenea unui paianjen care tese perseverent in jurul pradei sale, fara a-i lasa nicio portita de scapare. Face si concesia de a renunta la o parte din misterul care il inconjoara, pentru ca isi doreste o comuniune si apropiere fara limite.

Citește și:

Sagetator

cum te schimba iubirea

Se spune despre Sagetatori ca nu se schimba prea tare atunci cand se indragostesc, pentru ca asa sunt ei, nonconformisti si libertini pana in maduva oaselor. Dar, oricat de mult detesti rutina si iubesti riscurile si adrenalina, cand e vorba de ACEA iubire, e aproape incredibil cum iti surade dintr-o data stabilitatea si cedezi cu bucurie din libertatea de care altfel tii cu dintii. Stii ca este iubire atunci cand nu te mai simti mereu nelinistit, dornic sa pleci, sa te distantezi, sa respiri, ci pur si simplu esti multumit si fericit sa stai alaturi de omul drag, oricat, oriunde.

Capricorn

cum te schimba iubirea

In mod normal foarte rationala si organizata, aceasta zodie nu se lasa dusa de val de multe ori in viata. Este precauta si pune mereu raul in fata, inclusiv in iubire, ca sa se asigure ca nu se va alege cu inima franta. Cand se indragosteste cu adevarat e probabil singura data cand Capricornul ajunge sa se poarte ca un adolescent: se poate lasa cu fluturi in stomac, cu stres, emotii, fastaceala. Te temi ca unul dintre voi poate face sau spune ceva gresit, stricand totul inainte sa inceapa. Mai tarziu, persoana iubita devine pentru tine un reper, o sursa de stabilitate, liniste si confort.

Citește și:

Varsator

cum te schimba iubirea

Pentru Varsatori dragostea de obicei vine si pleaca, ei nu sunt pentru casatorie, legaminte, relatii pe viata. Totul pana cand gasesc omul potrivit, cel care face o relatie serioasa sa nu mai semene cu o inchisoare, ci cu un spatiu intim reconfortant, in care nu se plictisesc deloc si din care nu-si doresc sa evadeze. Cu cat e mai curios in ce te priveste si mai captivat de tine, cu atat mai mari sansele sa te fi strecurat in punctul sensibil al inimii lui. Cand iubeste cu adevarat, Varsatorul nu se mai teme sa recunoasca ceea ce simte, sa-si exprime sentimentele cu mandrie, nu ca pe o slabiciune.

Pesti

cum te schimba iubirea

Un Peste indragostit se simte ca intr-un basm din care nu vrea sa se trezeasca niciodata. Isi asculta inima fara sa stea pe ganduri si urca persoana iubita pe un piedestal imaginar, prinvind-o de parca ar fi o faptura magica, din alta lume. Nu simti cum trece timpul in prezenta ei si ti-o doresti aproape in fiecare clipa. Cand iubesti, lumea reala iti surade atat de mult incat aproape uiti de cea imaginara, in care iti placea sa te retragi atat de des inainte. Ba chiar te implici cu drag in activitati care te scot din zona de confort, pentru ca orice experienta noua in doi e speciala si iti aduce bucurie.

Citește și:

foto zodii: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto: By izverg_n, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc