Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii APRILIE: ne punem intrebari, cautam raspunsuri, rezolvam situatii din trecut si ne facem dreptate

Incepem luna intr-o atmosfera tihnita, boema, adusa de prezenta planetei Venus in Pesti.

Horoscop aprilie Balanta

Horoscop aprilie Scorpion

Horoscop aprilie Sagetator

Horoscop aprilie Capricorn

Horoscop aprilie Varsator

Horoscop aprilie Pesti

Horoscop aprilie Balanta – semne bune

horoscop aprilie

In aprilie sentimentele si relatiile sunt in centrul universului tau. Lucrurile merg intr-o directie buna, n-ai probleme in a obtine ce-ti doresti, in ciuda micilor tensiuni si oprelisti. Inca din data de 5 Luna Noua iti poate aduce surprize intr-un domeniu sau altul, o innoire a unei colaborari sau o reluare a unei relatii. Multe Balante vor bifa luna asta lucruri pe care si le-au propus de mult sau vor gasi cai de a le rezolva curand, astfel ca iti reconfigurezi planurile pentru perioada urmatoare. Poti vizita locuri interesante, in care ai mai fost sau in care iti vei dori sa te intorci pentru oportunitatile profesionale sau sentimentale pe care le intalnesti acolo. Nu ne neglija sanatatea!

Citește și:

Horoscop aprilie Scorpion – ai grija de tine

horoscop aprilie

Sectorul sanatatii nu este tocmai bine aspectat, astfel ca se pot declansa sau reactiva tot felul de afectiuni mai vechi la care esti predispusa, de la ameteli si dureri de cap, la infectii diverse. Pe 5 aprilie Luna Noua iti sustine initiativele de schimbare a stilului de viata. Odihneste-te mai mult, mergi la medic, la nutritionist sau la naturopat, daca este cazul! Organizarea stricta a programului zilnic este mai mult decat necesara in perioadele in care cele 24 de ore din zi ajung sa ti se para prea putine. Oricate lucruri ai avea de facut, pastreaza-ti calmul: solutiile vin cand nu te-astepti, atat pe plan financiar, cat si in viata profesionala sau de familie.

Horoscop aprilie Sagetator – ia o pauza

horoscop aprilie

Jupiter aflat in semnul tau devine retrograd incepand cu data de 10 aprilie, pana tocmai in luna august, timp in care trebuie sa-ti domolesti un pic spiritul de aventura, sa reflectezi, sa revizuiesti tot ce nu functioneaza prea bine. Nu ignora problemele de familie si nu da apa la moara partenerului sau copiilor nemultumiti de modul cum decurge relatia voastra. Chiar daca mereu rezolvi lucrurile in gluma si cu zambetul pe buze, uneori e bine sa le iei mai in serios. Energia nu-ti lipseste, ba chiar parca ai prea multa si nu reusesti s-o gestionezi tocmai bine, astfel ca te arunci intr-o multime de proiecte. Incearca sa nu faci acte de bravura, sa nu ridici greutati mari, sa nu faci excese culinare.

Citește și:

Horoscop aprilie Capricorn – un pas inainte, unul inapoi

horoscop aprilie

Saturn este prezent in zodia ta pana la final de aprilie (cand retrogradeaza) si iti aduce un plus de introspectie si sobrietate, iti arata ce conteaza cu adevarat si ce nu trebuie sa pui la suflet. Pluto este si el in Capricorn, intrand in mers retrograd pe 29. In acest nu este neobisnuit sa te confrunti cu mici piedici, probleme din trecut revenite in actualitate, schimbari si responsabilitati legate de camin. Esti atat de ocupata si de tensionata, ca ti se pare ca n-o sa te poti relaxa in veci. Emotiile pe care le traiesti nu trebuie amplificate, deci nu incerca sa multumesti pe toata lumea si nu-ti impune termene imposibil de respectat. Amana intalnirile care nu sunt de interes imediat si concentreaza-te sa obtii ceea ce e cu adevarat important pentru tine.

Horoscop aprilie Varsator – flexibilitatea te salveaza

horoscop aprilie

Citește și:

Pe plan profesional Varsatorii vor primi oferte interesante sau vor simti nevoia sa schimbe conditiile de lucru actuale sau pe cele de viata. Iti poti dori dintr-o data sa te multi in alt cartier, in alt oras sau sa lucrezi in alt domeniu. Cu cat esti mai deschisa si mai maleabila, cu atat mai usor vei trece prin schimbarile care ti se pregatesc. Nu rata nicio propunere interesanta, caci banii vin luna asta de unde si cand nu te astepti. Totul e sa ii si cheltuiesti pe lucruri utile, caci ai tendinta sa arunci tot ce-ai pus deoparte pe cadouri, iesiri in oras, excursii. Ai nevoie de mai multa stabilitate, iar pentru asta e bine sa fii cumpatata.

Horoscop aprilie Pesti – in apele tale

horoscop aprilie

Mercur si Venus sunt prezente in semnul tau pana pe 17, respectiv 20 aprilie. De asemenea, il ai alaturi pe Neptun pe tot parcursul lunii. Te simti in forma, dar esti tentata sa te consumi foarte mult cu regrete pe de o parte si cu planuri de viitor pe de alta. Vrei si sa castigi mai bine, si sa iti pui ordine in sentimente. Lasa lucrurile sa vina catre tine si bucura-te de lucrurile pozitive care ti se intampla. In prima parte a lunii ai un magnetism aparte, care iti aduce succes pe plan personal si profesional. Intuitia ta functioneaza, ca de fiecare data, dar e bine sa apelezi mai degraba la logica si ratiune luna asta...

Citește și:

foto zodii: By Angelina Egorova, Shutterstock

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc