Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna APRLIE: cei singuri au sansa de a-si gasi partenerul ideal

Visam cu ochii deschisi, ne facem planuri, iluzii, promisiuni, avem un entuziasm sentimental nemaipomenit.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

horoscop dragoste

Desi nu merg chiar toate ca pe roate, motivele de teama si ingrijorare sunt alungate unul cate unul din viata de cuplu. Relatia cu partenerul, copiii, parintii se poate consolida. Pentru Balantele singure, calatoriile sunt de bun augur pe plan sentimental. Drumurile nu te poarta nu neaparat catre dragostea vietii, insa cuceresti rapid cu farmecul tau si poti alege apoi, in cunostinta de cauza, daca-ti doresti un flirt, o scurta aventura sau o relatie serioasa.

Horoscopul dragostei Scorpion

horoscop dragoste

Traiesti clipa pe plan sentimental si mai ales intim. Nu e liniste luna asta la tine-n dormitor, ai un chef nebun de distractie, fara sa-ti pese de viitor! Si pentru cei aflati demult intr-o relatie aprilie are semne bune. Primesti dovezile pe care le astepti din partea partenerului de viata si micile gesturi te recuceresc, te fac sa te simti importanta, increzatoare si implinita. E liniste si iubire (impartasita) la tine-n suflet. Starea asta dureaza cel putin trei saptamani, asa ca ai vreme sa profiti din plin, poate chiar sa plecati intr-un concediu in doi de cateva zile...

Citește și:

Horoscopul dragostei Sagetator

horoscop dragoste

Comunicarea cu partenerul de viata este foarte importanta, mai ales in cazul in care plutesc in aer unele nemultumiri si reprosuri mai vechi. Acestea pot fi rezolvate acum, cand planeta Venus te sustine cu un plus de empatie, putere de intelegere si de iertare. Aprilie e pentru Sagetatori o luna excelenta pe plan sentimental, in care dragostea e la ea acasa sub acoperisul lor. Relatiile se consolideaza, faci legaminte, simti ca esti acolo unde ti-ai dorit mereu sa fii.

Horoscopul dragostei Capricorn

horoscop dragoste

Cu cat petreci mai mult timp acasa, departe de munca si responsabilitatile de la birou, cu atat mai bine pentru viata de cuplu. Riscul e sa nu fii suficient de diplomata sau de clara in comunicarea cu partenerul ori sa ai pretentii nejustificate si lipsite de intelegere pentru nevoile lui. Poti fi nevoita sa-ti organizezi diferit programul, intrucat apar noi responsabilitati legate de familie, de casa. Nu ezita sa te lasi ajutata si sa-ti arati recunostinta, cand e cazul!

Citește și:

Horoscopul dragostei Varsator

horoscop dragoste

In luna aprilie Varsatorii au tendinta sa se intoarca spre trecut, sa analizeze ce au gresit in relatia de cuplu actuala sau de ce au ramas singuri, daca povestea lor de dragoste s-a incheiat in lacrimi. Zambeste, nostalgia nu dureaza mult! Cineva se poate arata totalmente cucerit de felul tau de-a fi, iar pentru tine e incitant sa-i dai voie sa se apropie si sa te descopere. Potrivirile dintre voi te pot surprinde si pe tine intr-un mod placut.

Horoscopul dragostei Pesti

horoscop dragoste

Te imparti intre sperante si regrete. Esti optimista pe de o parte, iar pe de alta ai vrea sa schimbi unele lucruri, sa revii asupra unor decizii. Fa-ti ordine in ganduri si in sentimente, caci nu exista moment mai prielnic pentru asta! Pana pe data de 20 aprilie rezolvi ca prin farmec orice neintelegere, orice conflict, batand din palme. Multi Pesti se vor simti iubiti si indragostiti ca niciodata, iar daca esti singura, vei atrage iubirea intocmai ca un magnet.

Citește și:

foto zodii: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto main: By Ekaterina Pokrovsky, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc