Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce te doare capul in functie de zodie

Punctul sensibil sau obiceiul vinovat sta scris in zodia ta.

Balanta – pentru ca nu spui ce simti

Balantele, desi sociabile si populare, sunt introvertite si nu spun nimanui cand sufera sau daca au de rezolvat o problema coplesitoare. Daca nu ceri ajutorul si nu-ti deschizi sufletul, nu trebuie sa te miri cand te doare capul, stomacul...

Scorpion – pentru ca vrei sa ai totul sub control

Natura ta misterioasa este cea care-ti scoate fire de par alb. Esti secretoasa, geloasa si sub nicio forma nu accepti sa iti scape ceva. Aceasta zbatere continua de a sti totul si implicarea patimasa in tot ceea ce faci iti aduc des migrene.

Sagetator – pentru ca faci prea multe lucruri deodata

Nu ai rabdare, nu-ti place sa astepti si te implici in mai multe activitati decat poti face fata. Alergi dintr-un loc in altul, faci slalom printre termene limita, vrei sa fii peste tot, iar asta nu e tocmai usor nici psihic, nici fizic.

Citește și:

Capricorn – pentru ca muncesti prea mult

Tanjesti dupa momentele de relaxare si distractie, dar ti le permiti mult prea rar. Mereu amani odihna, concediul, tragi de tine sa le rezolvi pe toate la linie, astfel ca ajungi sa te simti supraincarcata si neajutorata.

Varsator – pentru ca ti-e teama de blazare

Atunci cand te simti captiva intr-o relatie, la locul de munca sau daca pur si simplu nu ai suficiente oportunitati sau libertatea de te manifesta in voie, te sufoci din cauza frustrarii. De fiecare data cand nu te exteriorizezi, apar durerile de cap.

Pesti – pentru ca te incarci cu problemele altora

Te doare capul de fiecare data cand asisti neputincioasa la suferinta cuiva. Te coplesesc situatiile in care se petrec nedreptati sub ochii tai, pentru ca tu visezi in secret la o lume perfecta, unde ura nu-si are locul.

Citește și:

Foto: By pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc