Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii MAI: consolidam relatii de dragoste, prietenii si sentimente, bazandu-ne pe sinceritate si adevar

Planetele ne-au pregatit in luna mai o multime de aspecte interesante, unele tensionate, altele armonioase, menite sa ne activeze toate sectoarele vietii.

Horoscop mai Balanta

Horoscop mai Scorpion

Horoscop mai Sagetator

Horoscop mai Capricorn

Horoscop mai Varsator

Horoscop mai Pesti

Horoscop mai Balanta – la unison

horoscop luna mai

Profita de Luna Noua din 5 mai ca sa demarezi proiecte, diete, schimbari ale stilului de viata sau programului zilnic. Iti pui ordine in obiceiuri si in cheltuieli, chiar daca se poate sa ai nevoie de sustinere pentru a te echilibra financiar. Tot acum e bine sa investighezi in amanunt simptomele medicale care persista sau revin in mod regulat. Pe plan personal ai sansa de a-ti armoniza relatia de cuplu, de a negocia cu partenerul. Dupa data de 21 devii mai curioasa si iscoditoare, dar si mult mai perspicace si descoperi lucruri tainuite sau care au fost multa vreme invaluite in mister. Din situatiile delicate de la serviciu reusesti sa iesi cu umor si tact.

Horoscop mai Scorpion – mai hotarata ca oricand

horoscop luna mai

Citește și:

Inceputul lunii mai iti revigoreaza viata sentimentala: fie iti gasesti pe cineva, fie reaprinzi focul iubirii. Apoi, Luna Plina in Scorpion din data de 19 mai iti rascoleste sentimentele, dar si afectiunile mai vechi, astfel ca pe fond de stres poti dezvolta alergii sau alte sensibilitati suparatoare. Tot acum afli cu mare usurinta, de-a dreptul providential, lucruri care te-au tinut pe jar multa vreme, demasti oamenii care te-au mintit sau pacalit. Este un moment prielnic, in care Scorpionii se simt increzatori, atragatori, capabili sa ia decizii care sa le schimbe viata. Sa-ti pastrezi calmul si sa nu te abati de la drumul tau este varianta castigatoare.

Horoscop mai Sagetator – o noua cale

horoscop luna mai

Incepand cu 5 mai ai un context favorabil renuntarii la tot ce-ti face rau, de la obiceiuri, la sentimente sau responsabilitati nedorite. Tot acum poti trata cu succes o afectiune mai veche sau alte probleme din trecut. Neobisnuit pentru tine, luna asta oscilezi. Ba te confrunti cu momente de blazare, plictiseala, nemultumire, ba exagerezi cu intalnirile, programarile, vizitele si nu mai ai timp sa respiri. Te energizeaza zilele libere pe care le petreci cu ai tai in moduri inedite, chiar daca uneori costisitoare. O excursie de cateva zile in natura poate fi exact ce aveti nevoie cu totii pentru a va apropia si regasi...

Citește și:

Horoscop mai Capricorn – norocul iti surade

horoscop luna mai

Saturn se afla in continuare in mers retrograd in semnul tau, ceea ce te expune unor sensibilitati nedorite, indecizii, discutii in contradictoriu, mai ales in preajma Lunii Pline din data de 19. Insa cea care te domina luna asta este perseverenta si tenacitatea de a obtine ce-ti doresti, in special in ce priveste locul de munca sau alta sursa sigura de venit. Esti deosebit de norocoasa mai ales in prima parte a lunii, cand poti castiga pariuri, concursuri, poti primi prime, bonusuri. Spre final de luna se intrevad surprize total neasteptate, vesti bune si foarte placute, care te entuziasmeaza enorm, chiar daca implica schimbarea unor planuri.

Horoscop mai Varsator – partea plina a paharului

horoscop luna mai

E bine sa fii cumpatata luna asta cand e vorba de bani, pentru ca ai tendinta sa exagerezi cu cheltuielile. In privinta sanatatii, un pic mai multa grija la dieta si hidratare te feresc de multe neplaceri si riscuri. Apoi, desi Luna Plina din 19 mai nu-ti aduce stari sufletesti de invidiat, foarte important este modul in care alegi sa reactionezi la situatiile cu care te confrunti. Se poate sa ti se ceara ajutorul de catre un prieten bun sau de catre cineva din familie, pe care nu-l poti refuza. Totodata, vei fi nevoita sa iei o decizie nu tocmai comoda, dar necesara, care presupune un nou inceput. Atmosfera placuta de acasa te ajuta sa faci fata cu bine perioadei.

Citește și:

Horoscop mai Pesti – ratiunea te salveaza

horoscop luna mai

Neptun se afla in continuare la tine-n semn, dar aspectele in care este implicat aduc risc de iluzii, dezamagiri, ipocrizii bine mascate. Trebuie sa fii vigilenta si prevazatoare, sa mizezi pe logica si comunicare. Pestii care stiu ca fac excese de un fel sau altul e bine sa regleze aceste comportamente in luna mai, incepand cu data de 5, cand fumatul, nesomnul, medicamentele sau orice exces le pot da peste cap sanatatea si planurile pe termen scurt. Poti lega relatii si prietenii luna asta, dar nu te entuziasma inainte sa te convingi ca aparentele corespund cu realitatea. Daca se intampla sa primesti o suma de bani pe care nu o asteptai, e intelept s-o pui deoparte.

foto: By Angelina Egorova, Shutterstock

foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc