Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna MAI: Senzualitatea este la cote maxime

E o perioada in care investim timp, emotii si rabdare in relatiile noastre de suflet, un context astral in care mizam pe adevar, pe sinceritate si ne deschidem inima cu cele mai bune intentii.

Horoscopul dragostei Balanta

horoscopul dragostei

Erotismul e la el acasa luna asta la tine-n dormitor. Daca vrei sa aprinzi flacara pasiunii, ai toate ingredientele aproape. Viata sentimentala se poate intersecta cu statutul financiar – foarte posibil este sa ai nevoie de sustinerea partenerului pentru a-ti indeplini un plan, legat de tine personal sau de copii ori de locuinta si iti folosesti toate armele ca sa-l convingi ca merita investitia. Poti descoperi lucruri interesante cu ocazia asta, chiar unele despre care nu ati mai vorbit de ani de zile. Poate fi un moment delicat, dar este necesar si edificator.

Horoscopul dragostei Scorpion

horoscopul dragostei

Iubirea iti ocupa tot timpul in luna mai, indiferent ca esti singura si-ti gasesti partener, ori planuiesti sa-ti recuceresti iubitul. Luna Plina in semnul tau te ajuta sa-ti faci ordine in sentimente, sa-ti confirmi sau sa-ti infirmi suspiciuni, banuieli, gelozii. Lucrurile pe care le descoperi in perioada asta iti pot calauzi deciziile de viitor in privinta vietii sentimentale. Ai rabdare insa, nu te hazarda, oricat ar fi de surprinzator ceea ce descoperi. E bine sa nu cedezi ispitei de a te revolta pana cand nu te gandesti bine la consecinte!

Citește și:

Horoscopul dragostei Sagetator

horoscopul dragostei

Desi luna incepe cu multe incertitudini, cu indragostiri tumultoase pentru unii si certuri puternice pentru altii, lucrurile se asaza dupa 15 mai. Cu cat te solicita mai tare celelalte aspecte ale vietii, cu atat simti nevoia sa te refugiezi in confortul casei si al relatiei cu partenerul de viata. Petrece cat mai mult timp in compania sotului, a copiilor sau parintilor, ca sa te relaxezi si sa te regasesti. Daca deciziile sau comportamentul cuiva drag te surprind, nu uita ca tonul ingaduitor te poate face mai convingatoare, mai ales daca vizati sunt copiii.

Horoscopul dragostei Capricorn

horoscopul dragostei

Ai parte de multa actiune in mai, inclusiv pe plan sentimental. N-ai timp sa te plictisesti, ba chiar ti-e un pic dor de perioadele mai linistite, pentru ca acum toti din familie par sa vrea cate ceva de la tine si nu stii cum sa te imparti. Va certati, va impacati si rabdarea ti-e pusa la incercare. In a doua parte a lunii intri si tu intr-o dispozitie romantica, sensibila, care te face sa te gandesti mai mult la viitorul familiei, la ce se poate schimba in bine, la cate motive ai sa fii recunoscatoare. Luna Noua din data de 5 iti poate aduce partenerul de vis, daca esti singura!

Citește și:

Horoscopul dragostei Varsator

horoscopul dragostei

Pentru Varsatori, relatia cu parintii pare sa fie dominanta luna asta, mai ales daca se afla intr-o situatie in care depind totalmente de ajutorul lor. Poti fi nevoita sa te muti la ai tai pentru o perioada, ca sa le fii aproape. In alta ordine de idei, ceva se schimba in viata ta sentimentala si te solicita, dar iti si aduce un sentiment de implinire. Daca dintr-un motiv sau altul fugi de trecut, acum te poate ajunge din urma. Te cuprinde dorul, nostalgia fata de o relatie mai veche. Confrunta-te cu fantomele care te bantuie, e singura scapare!

Horoscopul dragostei Pesti

horoscopul dragostei

Chiar daca emotiile sunt mai puternice decat ratiunea, nu e deloc bine sa te bazezi pe ele in perioada urmatoare - iti pot aduce necazuri. Te exprimi alambicat si nu te faci inteleasa, tocmai pentru ca te coplesesc starile prin care treci. Pestii singuri uita de timiditate, devin volubili si cuceresc usor. Dar trebuie sa privesti cu precautie relatiile noi, cu atat mai mult daca partenerul a aparut din senin si nu-l cunosti prea bine - riscul e sa fii amagita de aparente. Si relatiile vechi pot trece prin unele hopuri, daca insisti sa primesti lamuriri intr-o privinta care te nelinisteste de ceva vreme.

Citește și:

foto: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto: By Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc