Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum alungi dragostea din viata ta in functie de zodie

Se intampla uneori sa scapi printre degete cele mai dragi lucruri sau fiinte, fara sa stii cum sau de ce.

Balanta - fugi de responsabilitate

In iubire, esti foarte nehotarata. Urasti sa fii singura si te ingrozeste gandul ca ai putea fi parasita, asa ca te inconjori de oameni, poate chiar prea multi si prea interesanti. Adori sa te distrezi, sa cuceresti, sa flirtezi, dar eziti sa te implici realmente. Tocmai asta e problema atunci cand ai un partener de cursa lunga: il faci sa se simta nesigur.

Scorpioni – esti enorm de posesiv

Ai suferit de cateva ori in viata si ti-e enorm de greu sa ai incredere in cineva. Oricate dovezi primesti ca ai langa tine cel mai iubitor si devotat om din lume, tu tot te temi de tradare, de minciuna, de infidelitate si simti nevoia sa-l acaparezi. Gelozia si suspiciunile pot deveni sufocante, la fel si supararile din senin, pe care ti-e atat de greu sa le explici.

Sagetator – tii prea mult la libertatea ta

Pofta ta de viata si de iubire nu au limite. Aventurile, provocarile, schimbarile te fac sa simti ca traiesti. Cand esti intr-o relatie serioasa, teama ta cea mai mare este ca veti sfarsi traind o rutina zilnica plictisitoare si ca-ti vei pierde libertatea in favoarea obligatiilor. Partenerului ii poate fi greu sa tolereze nevoia ta permanenta nou, independenta si neglijenta.

Citește și:

Capricorn – iti faci prea multe planuri

In dragoste, nu merge totul dupa calcule si scheme, iar Capricornii exact aici gresesc. Faptul ca organizezi totul la linie si ca esti peste masura de disciplinata poate fi intimidant. Cateodata, cand iubesti, trebuie sa te lasi dusa de val, sa-ti arati sentimentele cele mai intime, insecuritatile si vulnerabilitatile.

Varsator – esti prea distanta

Cand te indragostesti, cel mai tare ti-e teama de posesivitate, de gelozie, de nevoia partenerului de a te inchide intr-o colivie. Ai mereu nevoie de un timp doar al tau, de singuratate, de sentimentul libertatii totale. Nu e ceva neobisnuit sa pierzi o iubire pentru ca nu esti dispusa sa-ti pretuiesti mai mult relatia decat independenta si sa-i acorzi partenerului rolul principal in viata ta.

Pesti – nu esti constanta

Desi esti un suflet sensibil si romantic aflat mereu in cautarea iubirii, poti fi foarte schimbatoare: uneori distanta, alteori sufocanta. Ti-e teama sa nu suferi, iar ca sa te protejezi, incerci sa-ti faci partenerul sa se muleze dupa dorintele, suferintele, nevoile tale, in numele iubirii, ceea faci si tu, la randul tau, ca si cum ati fi o singura fiinta. Astfel se poate simti constrans si dornic sa evadeze.

Citește și:

Foto: By wk1003mike, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc