Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii IUNIE: ies la iveala vulnerabilitati, atat sufletesti, cat si din sfera sanatatii

Prima luna de vara, iunie are un start palpitant, cu Luna Noua in semnul Gemenilor pe data de 3, de unde un chef nebun de a comunica, de a studia, de a calatori.

Horoscop iunie Balanta

Horoscop iunie Scorpion

Horoscop iunie Sagetator

Horoscop iunie Capricorn

Horoscop iunie Varsator

Horoscop iunie Pesti

Horoscop iunie Balanta – mai multa grija de tine

La inceputul lunii te bate gandul sa inveti lucruri noi, sa te perfectionezi, poate sa calatoresti mai mult, nu la intamplare, ci intr-un scop precis. Pune planul cap la cap si da-i bataie, Luna Noua iti sustine ideile bune! Starea ta sufleteasca este foarte importanta după jumatatea lunii, cand orice suparare, grija, emotie negativa se pot rasfrange si asupra corpului fizic. Riscul sa se nasca discutii in contradictoriu, chiar conflicte intre prieteni sau membri ai familiei este mare, iar tu esti prinsa la mijloc si te simti haituita din toate partile. Nu te incarca mai mult decat poti duce si lasa-i pe ceilalti sa se descurce si singuri.

Citește și:

Horoscop iunie Scorpion – slalom printre capcane

In prima parte a lunii poti primi o ivitatie neasteptata, o ocazie de calatori, in interes de serviciu sau personal, de a pleca din oras sau chiar din tara pentru o perioada. Ai grija la riscurile pe care le poate ascunde aceasta escapada si fii precauta, mai ales daca exista riscul sa se termine prost! Nu lua decizii sub primul impuls, daca ai inima indoita. Lasa lucrurile sa se intample la timpul lor, fara graba si fara pericole lipsite de sens. In ultima parte a lunii te poti pacali usor, in special in chestiuni financiare, pentru care e de dorit sa ceri sfaturi de la persoane avizate, mai ales daca e vorba de acte de semnat.

Horoscop iunie Sagetator – esti in vizorul astrelor

Luna Plina care ne afecteaza pe toti se petrece chiar in semnul tau, asa ca in jurul datei de 17 iunie e bine sa te menajezi si sa nu-ti planifici lucruri foarte importante. Poti primi acum critici care te dau peste cap si esti nevoita sa te explici, sa dovedesti ca adevarul e de partea ta. Va fi o provocare sa rezisti ispitelor de tot felul si ofertelor profesionale sau sexuale pe care le primesti. Desi pot sa para incantatoare, nu uita ca in perioada asta lucrurile frumos impachetate pot ascunde surprize. Ai tendinta sa faci fata stresului intr-un mod cat se poate de nesanatos: mancand, band, fumand in exces. Uita de aceste vicii si consuma-ti energia negativa prin sport, calatorii ori alte activitati sanatoase!

Citește și:

Horoscop iunie Capricorn – gandeste pozitiv!

Nici tu nu scapi de influenta nefasta a Lunii Pline; in preajma ei te cuprind temeri, nelinisti, ganduri negre. Unele dintre ele declansate de reprosuri sau acuzatii pe care le primesti neasteptat si nejustificat, cu atat mai frustrante daca vin de la locul de munca, desi mereu te straduiesti sa te imparti intre responsabilitati cat mai bine. Simti ca eforturile tale nu sunt apreciate si te intrebi daca merita sa investesti atata energie. E important sa ai in jurul tau familia, prietenii si sa te relaxezi, mai ales in natura, inconjurata de verdeata, de munte, de mare, de toate lucrurile si oamenii care-ti dau o stare de bine. Capricornilor singuri, dar si celor demult casatoriti le surad sansele in iubire!

Horoscop iunie Varsator – cu capul in nori

Iti poti concentra acum energia asupra unor sarcini pe care le amani demult, cum ar fi o curatenie generala sau renovarea/improspatarea locuintei. Aceste activitati iti distrag atentia de la sursele de stres si te destind. Oricum, ai intrat deja in atmosfera de vacanta, esti cu gandul la relaxare, nu la munca si astfel ai un risc mult mai mic de enervari si conflicte inutile. Ai grija doar sa nu uiti de vreun deadline la birou si sa nu te intinzi mai mult decat te lasa plapuma in privinta cheltuielilor legate de concediu, excursii, hobby-uri, distractii inedite si costisitoare de weeekend. In rest, bucura-te de atmosfera relaxata si incarca-ti bateriile!

Citește și:

Horoscop iunie Pesti – vin si zile mai bune

E o perioada in care gasesti cu dificultate energia necesara pentru de a-ti organiza prioritatile. Se intrevad ceva probleme sentimentale, care pot fi accentuate de Luna Plina din data de 17. Ti-e greu sa formulezi explicatii si sa iei decizii, te simti dezorientata si tentata sa te razvratesti, sa surprinzi, sa arati ca nu-i de joaca cu tine, mai ales daca te simti pusa intr-o lumina proasta, in viata de cuplu sau la serviciu. Esti pusa pe fapte mari, dar e bine sa amani orice decizie asupra careia nu te mai poti intoarce, mai ales ca Neptun devine retrograd din 21 iunie si tot ce simti este ambiguu. Pacea si armonia sunt inca departe, dar nu trebuie sa disperi.

Foto: By Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc