Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE: o perioada excelenta sa reinnodam relatii care au avut de suferit in trecut

Devenim mai sensibili, empatici, mai atenti la cei de langa noi si la modul in care comunicam cu ei.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

horoscopul dragostei

Luna asta se pare ca va trebui sa joci rolul de mediator intr-o situatie care te priveste direct si se rasfrange asupra ta emotional. Spune ce crezi si ce simti fara sa te simti datoare sa nu ranesti pe nimeni – oricum, e imposibil. Daca esti de mult intr-o relatie, este important sa ai rabdare, sa nu insisti sa obtii atentie, promisiuni, complimente aici si acum. Le vei primi cand partenerul de viata va fi mai putin stresat si presat de serviciu, de familie, de prieteni. Disponibilitatea emotionala si atractia cresc in a doua parte a lui iunie.

Horoscopul dragostei Scorpion

horoscopul dragostei

Nu toate invitatiile pe care le primesti luna asta sunt serioase sau cu final fericit. Atractia puternica fata de cineva te poate impinge sa accepti o propunere nu tocmai la locul ei, dar trebuie sa-ti asumi ca nu toti isi doresc aceleasi lucruri ca tine de la o relatie. Decat o aventura care sa-ti lase un gust amar, mai bine mai astepti: n-au intrat zilele-n sac. Pe de alta parte, Scorpionii casatoriti sau cei cu relatii de lunga durata au in luna iunie oportunitati de a-si consolida relatia, de a vorbi despre ceea ce simt, de a se redescoperi.

Citește și:

Horoscopul dragostei Sagetator

horoscopul dragostei

Ispitele sentimentale nu lipsesc, tu doar gandeste-te bine daca merita sa lasi ceea ce ai pentru ceea ce iti face cu ochiul intr-un moment de vulnerabilitate emotionala, poate pe fondul unor discutii neplacute cu partenerul de cuplu, care vor trece cum au aparut. Chiar daca esti singura si n-ai o relatie stabila, acum exista riscul sa percepi distorsionat semnalele pe care le primesti de la persoanele de sex opus si sa te implici acolo unde nu e cazul. Fii categorica daca ti se cer lucruri pe care nu esti dispusa sa le oferi!

Horoscopul dragostei Capricorn

horoscopul dragostei

Familia este oaza ta de liniste in perioada asta, daca reusesti sa te retragi din valtoarea evenimentelor care-ti ocupa tot timpul si-ti fura linistea. Ar fi bine sa gasesti momente de respiro alaturi de partenerul de viata, mai ales daca ai neglijat relatia voastra intima in ultima vreme. Poate ca nu s-a plans pana acum, dar asta nu inseamna ca lucrurile pot continua la infinit in acelasi ritm. La prima nemultumire venita din partea lui, fii gata sa faci totul pentru binele relatiei la care tii cu tot sufletul.

Citește și:

Horoscopul dragostei Varsator

horoscopul dragostei

Esti intr-o dispozitie surprinzator de buna si vrei sa-ti convingi partenerul sa fugiti cat mai repede si cat mai departe de responsabilitati si de griji. E un moment ideal pentru concediu sau macar pentru planificarea lui. Va conectati, va apropiati, va dati intalniri-surpriza, chiar daca sunteti impreuna de ani buni. Atentie numai cum impartiti cheltuielile, fiindca ai tendinta sa risipesti si ultimul ban. Unii Varsatori se vor indragosti fulgerator – poate ca nu va fi relatia vietii tale, dar macar simti ca traiesti din plin!

Horoscopul dragostei Pesti

horoscopul dragostei

Unii Pesti, in special cei recent indragostiti, au parte de momente tandre, de o profunzime aparte. Insa Neptun retrograd si Luna Plina nu sunt de mare ajutor in caz de planuri pe termen lung . In relatile vechi de cuplu, conflictele mocnesc. E dificil sa ajungi la un consens, iar echilibrul e o stare la care doar visezi deocamdata. Poate fi un moment bun sa repari greseli din trecut sau sa te hotarasti ce intentii ai pentru viitor. Trebuie sa treci si prin furtuna asta, apoi lucrurile se linistesc, indiferent de calea pe care ai ales-o.

Citește și:

zodii foto: By IVASHstudio, Shutterstock

Foto: By Look Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc