Setari Cookie-uri

Astrologie: Provocarile pe care le intampini in functie de zodia copilului

Zodia isi pune amprenta asupra felului nostru de-a fi si de-a simti inca din primii ani de viata.

Zodia isi pune amprenta asupra felului nostru de-a fi si de-a simti inca de cand suntem de-o schioapa. Iata la ce provocari sa te astepti si cum sa le faci fata in functie de zodia prichindelului tau!

Cum sunt copiii in functie de zodie

Berbec – nu are rabdare

Micutul care bate imbufnat din picioare daca lucrurile nu se intampla cum vrea el, copilul Berbec este maestrul protestelor. Neastamparat, nu se lasa cu una, cu doua, si se arunca mereu cu capul inainte, chiar la propriu, de unde multe cucuie si vanatai. Nu-i place sa imparta nici atentia mamei, nici jucariile, nici dulciurile, iar sa-l convingi sa respecte reguli este o munca de Sisif.

Taur – vrea mereu de toate

Este un copil pofticios si strangator: nu conteaza cate masinute sau papusi are, mereu cere inca si inca una. Ii place sa fie rasfatat cat e ziua de lunga, sa aiba o multime de lucrusoare deosebite si se bucura de tot ce primeste, mai ales de bani. Mananca de toate si este un mic explorator al gusturilor. Foarte incapatanat, devine receptiv doar daca-i respecti parerea.

Citește și:

Gemeni - pune intrebari cu duiumul

Este unul dintre cei mai prietenosi si curiosi pitici din zodiac. Simpatic si istet, este copilul care te uimeste cu perspicacitatea lui. Numai ca se plictiseste repede si are mereu nevoie de atentie, de activitati, lecturi si povesti noi, care sa-l captiveze. Intrebarile lui nu se termina niciodata si trebuie sa ai mereu raspunsurile pregatite.

Rac – este un mic santajist

Este, probabil, copilul cel mai mamos si cel mai dragalas, exact ca o papusa. O sa-i iubeasca pe toti ceilalti copii, o sa-si imparta cu generozitate bomboanele, hainutele, masinutele. Se ataseaza de parinti, in special de mama, ca niciun altul si ii este foarte greu sa se desprinda de ea. Poate fi plangacios, emotiv, afectuos, dar si foarte priceput in a te face sa cedezi dorintelor lui.

Leu – nu se lasa controlat

Inca de mic se impune - el face regulile la locul de joaca, la gradinita si acasa. Ii place sa fie laudat si face orice ca sa primeasca atentie oriunde s-ar afla. Poate fi egoist, impulsiv, bataios, mai ales daca nu-i faci pe plac si incerci sa-l domini sau sa-l critici. Are tone de energie pe care e bine sa si le consume prin activitati in aer liber si sport.

Citește și:

Fecioara – face mofturi cu nemiluita

Nu-i usor sa multumesti un copil nascut in zodia Fecioarei. Inteligenti, descurcareti si foarte critici, au o gramada de pretentii si isi contrazic si corecteaza parintii in chestiuni total neasteptate. Nu sunt deloc usor de pacalit. Chiar daca par foarte maturi inca de mici, au nevoie de multe dovezi de iubire si incurajari.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc