Setari Cookie-uri

Astrologie: Provocarile pe care le intampini in functie de zodia copilului

Zodia isi pune amprenta asupra felului nostru de-a fi si de-a simti inca din primii ani de viata.

Balanta – e tare sensibil

Copilul Balanta este foarte ascultator si cumintel. Nu-i place sa-si supere parintii si nu se prea cearta cu alti copii sau cu fratii lui. Are nevoie de armonie, de liniste, de o atmosfera calda si prietenoasa ca sa se simta in largul lui, altfel devine introvertit, trist si irascibil. Este si foarte nehotarat, deci trebuie mereu indrumat, dar numai cu duhul blandetii.

Scorpion – este extrem de posesiv

E o provocare sa cresti un copil Scorpion, din cauza personalitatii lui puternice. Este foarte perspicace, intuitiv, dar si foarte sensibil daca se simte pus in umbra. Trebuie sa-i acorzi lui toata atentia si daca-l refuzi cand vrea ceva, te poti astepta la un adevarat spectacol. Sa nu se atinga nimeni de ce este al lui, altfel devine ursuz si greu de stapanit.

Sagetator – nu sta locului deloc

Este maestrul poznelor si nu-l poti lasa nesupravegheat o clipa. Se suie in copaci, pe mobila, este extrem de curios, energic si zburdalnic. Cand creste devine un maestru in a te contrazice si adesea te pune in incurcatura cu intrebarile si cerintele lui. Nu e o idee buna sa-i lasi libertate totala, dar trebuie sa fii foarte flexibil, ca sa nu ii pierzi increderea.

Citește și:

Capricorn – nu spune ce simte

Este un copil bun, atasat de parinti si frati, ordonat, constiincios si ascultator. Ii place sa invete, sa isi ajute parintii, sa isi impresioneze profesorii. Serios si matur inca de mic, este si destul de timid. Ii e greu sa se exteriorizeze si trebuie neaparat sa-l incurajezi si sa-l lauzi pentru micile reusite, altfel devine retras si introvertit.

Varsator – este foarte rebel

Copilului Varsator este greu sa-i impui reguli. Trebuie sa-i dai voie sa descopere lumea, sa-si faca prieteni, sa se exprime asa cum simte. Sunt foarte inventivi si parintilor le este de multe ori greu sa tina pasul cu ei si curiozitatile lor. Ii atrage tot ce este diferit si iesit din comun, iar daca nu-l sustii si nu-l intelegi, va deveni rezervat si secretos.

Pesti – are capul in nori

Acest copil sensibil adora povestile, desenele, muzica. Are nevoie sa fie sustinut si ghidat cand vine vremea sa invete la gradinita sau la scoala, fiindca viseaza cu ochii deschisi si nu se concentreaza prea usor. Parintii si bunicii trebuie sa-i consolideze increderea in sine prin laude si recompense, caci este foarte emotiv si sfios.

Citește și:

Foto: By Create Your Story

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc