Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce dragoste ai nevoie in functie de zodia ta

Cum trebuie sa fie iubirea ca sa te implineasca?

Cum trebuie sa fie iubirea ca sa te implineasca? Domoala, tumultoasa, platonica, pasionala? Planetele care iti guverneaza zodia te conduc in directia potrivita.

Ce fel de dragoste te implineste in functie de zodie

Berbec – o dragoste care sa te tina pe jar

zodii dragoste

Ai nevoie de cineva care sa-ti ofere toata gama de emotii. Sa te refuze si sa-ti cedeze, sa te caute si sa te respinga, sa te iubeasca la nebunie si sa te tulbure, sa te recastige, neobosit, in fiecare zi.

Taur – o dragoste constanta

zodii dragoste

Ai nevoie de fidelitate si devotament, de o dragoste care sa-ti ofere stabilitate, care sa nu se schimbe de-a lungul timpului, pe care sa te poti baza la bine si la greu.

Gemeni – o dragoste a extremelor

zodii dragoste

Dragostea vietii trebuie sa-ti transmita tot ce nu ai mai simtit vreodata, sa-ti vorbeasca prin toti porii, sa te poarte pe culmile placerii si ale disperarii. Sa te seduca, sa te lase fara cuvinte.

Citește și:

Rac – o dragoste protectoare

zodii dragoste

Ai nevoie de o iubire sincera, de o legatura puternica, de cineva care sa-ti ofere siguranta si multa afectiune. Intimitatea profunda si daruirea totala iti aduc fericirea.

Leu – o dragoste fara limite

zodii dragoste

Iti doresti sa fii adorata, divinizata, iubita in ciuda tuturor. Ai nevoie de o iubire care nu se teme de nimic, care te priveste ca pe o minune si care-ti ofera toata atentia dupa care tanjesti.

Fecioara – o dragoste perfecta

zodii dragoste

Iubirea pe care o primesti trebuie sa fie fara cusur, sa-ti satisfaca toate dorintele, toate asteptarile. Ai nevoie de un partener atent, cerebral, deschis si tolerant, care sa-ti merite increderea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc