Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce dragoste ai nevoie in functie de zodia ta

Cum trebuie sa fie iubirea ca sa te implineasca?

Balanta – o dragoste linistita

zodii dragoste

Iubirea trebuie sa te completeze, sa-ti aduca linistea sufletului, sa-ti dea incredere in viitor si sa te echilibreze. Ai nevoie de un partener matur, intelept, care sa-ti fie complice in orice aspect.

Scorpion – o dragoste arzatoare

zodii dragoste

Ai nevoie sa simti flacara iubirii cum iti aprinde sufletul in fiecare zi. Trebuie sa fii iubita la intensitate maxima, total, fara ezitare, cu o pasiune care sa te faca dependenta.

Sagetator – o dragoste provocatoare

zodii dragoste

Ai nevoie de o iubire care sa-ti trezeasca toate emotiile, care sa te provoace si sa te elibereze de orice constrangeri. Te cuceresc optimismul, curajul si deschiderea partenerului.

Capricorn – o dragoste puternica

zodii dragoste Ai nevoie sa fii iubita fara ezitare, cu persuasiune, cu loialitate. Cauti o iubire care sa-ti fie punct de reper si sprijin, care sa te faca sa te simti acasa in bratele omului de langa tine.

Citește și:

Varsator – o dragoste libera

zodii dragoste Te implineste acea iubire care nu te inchide intr-o colivie, care nu te limiteaza, ci te lasa mereu sa explorezi. Ai nevoie de un partener care sa-ti fie prieten, confesor, amant.

Pesti – o dragoste ca-n filme

zodii dragoste

Te implineste o dragoste romantica, bazata pe o conexiune profunda, care sa te faca sa plutesti, sa visezi cu ochii deschisi si sa-ti demonstreze zi de zi ca realitatea ta merita traita.

foto zodii: By IVASHstudio, Shutterstock

foto main:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc