Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii AUGUST 2019: acum e momentul sa ne indeplinim visurile

Lucrurile isi reiau cursul normal si ni se ridica, parca, un val de pe ochi. Ne bucuram de o perioada excelenta pentru relaxare, concedii, petreceri, distractie.

Incepem luna august cu dreptul, cu optimism si energie! Luna Noua din data de 1 ne da incredere, curaj, putere sa facem un pas in fata si sa pornim in directia pe care ne-o dorim. Chiar daca va dura o vreme pana cand ne vom vedea ajunsi la destinatie, cu visurile indeplinite, e bine de stiut ca tot ceea ce demaram acum are mari sorti de izbanda, mai ales ca tot din 1 august Mercur isi reia mersul direct si astfel ne eliberam de blocaje, amanari, intarzieri. Lucrurile isi reiau cursul normal si ni se ridica, parca, un val de pe ochi. Ne bucuram de o perioada excelenta pentru relaxare, concedii, petreceri, distractie.

In preajma Lunii Pline din Varsator (15 august) vom simti nevoia sa iesim din tipare, sa trecem bariere, sa ne eliberam de constrangeri si, mai ales, sa taxam drastic nedreptatea. Insa ceea ce face luna august cu adevarat speciala este Luna Noua care se intampla de doua ori, nu doar pe 1, in Leu, ci si pe 30 august, in Fecioara. Acum ori niciodata este timpul sa ne schimbam, sa ne transformam, sa ne innoim!

Citește și:

Horoscop luna august in functie de zodie

Citeste horoscopul zilnic si afla ce ti-au pregatit astrele pe horoscop.kudika.ro

Horoscop august Berbec

Horoscop august Taur

Horoscop august Gemeni

Horoscop august Rac

Horoscop august Leu

Horoscop august Fecioara

Horoscop august Berbec – astrele iti zambesc

horoscop august

Starea ta de spirit este de invidiat luna asta. Nu-ti lipseste nimic, nici energia, nici pozitivismul, nici norocul, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de ceea ce ti se ofera sau sa-ti creezi propriile contexte favorabile. Tot ce intreprinzi acum are sorti de izbanda, indiferent ca e legat de job sau de viata personala. Daca-ti doresti un copil, sansele de a ramane insarcinata sunt prezente, iar daca vrei sa sucesti mintile cuiva, omul este ca si al tau. La munca, e drept, nu-ti prea sta gandul si risti sa te aglomerezi. Insa nici nu mai conteaza, mai ales ca la orizont poate sa apara o oferta de angajare care sa faca fostul job sa para o gluma nesarata. Insa nu te pripi!

Citește și:

Horoscop august Taur – iti revendici drepturile

horoscop august

Ai impresia ca lucrurile nu merg in directia dorita de tine si ca trebuie sa pui piciorul in prag ca sa clarifici o situatie in care nu te-ai exprimat destul de limpede sau de categoric. Nu lasi pe nimeni sa decida in locul tau, mai ales cand e vorba de lucruri care te privesc direct. Esti gata sa faci schimbari, sa aduci imbunatatiri unor aspecte pe care le-ai neglijat sau amanat, posibil legate de locuinta, de armonia care domneste in ea. Daca jumatatea ta e la fel de incantata ca si tine, ceea ce reusiti acum impreuna va apropie si va uneste ca echipa. Daca esti singura, ai o nevoie pregnanta sa te simti protejata si intalnesti exact persoana care te intelege si te sustine.

Horoscop august Gemeni – e momentul sa te exprimi

horoscop august

Pentru Gemeni, in luna august e bine aspectat tot ce tine de invatare, munca, scris, citit. Un moment perfect sa-ti dovedesti capacitatile intelectuale, sa dai examene sau interviuri de angajare. Asigura-te ca negociezi in favoarea ta, fara modestie. Este si o perioada buna pentru a socializa cu prietenii vechi si noi, pentru a te integra in comunitate si a castiga simpatii in grupurile din care faci parte. Cand e vorba de planurile de viitor care nu te implica doar pe tine, trebuie sa dai dovada de mai multa cooperare. Chiar daca n-ati ajuns la un consens in ultima vreme, acum comunicarea este favorizata si ai sansele de partea ta.

Citește și:

Horoscop august Rac – esti mai norocoasa decat crezi

horoscop august

August iti contrazice pesimismul nativ si te surprinde placut. Desi te plangi ca ai mereu ghinion, de data asta norocul iti surade din plin, mai ales cu privire la finante si profesie – poti castiga o suma de bani sau niste aprecieri pe care le vanezi demult. Chiar daca nu te avanti de obicei, acum ai curaj si-ti faci planuri mari. Totul datorita lui Mercur, prezent in Rac din 1 pana pe 11 august. Mai multa grija de tine trebuie sa ai doar in preajma Lunii Pline din 15 august! Daca ai cum, ia-ti o zi libera si mergi la SPA sau la mare, sa te relaxezi. Altfel, risti sa te enervezi din nimic, sa mananci haotic, sa te intristezi fara motiv. Iti recapeti voia buna in ultima parte a lunii.

Horoscop august Leu – un august memorabil

horoscop august

Un inceput de luna mai in forta si mai reusit nu aveai cum sa-ti doresti! Luna Noua din data de 1 este doar cireasa de pe tortul tau, alaturi de toate planetele care-ti ghideaza pasii. Esti, fara indoiala, vedeta lunii si a verii. Simti toate privirile atintite asupra ta si tocmai de aceea vrei sa impresionezi, sa faci lucruri memorabile, impulsionata de prezenta Soarelui, a lui Marte si al lui Mercur, de unde vine si incordarea, si impulsivitatea, si orgoliul, si epuizarea. Farmecul personal accentuat de contextul astral (si Venus este prezenta in semnul tau primele trei saptamani din august) te salveaza din multe situatii altfel complicate. Ti se iarta totul!

Citește și:

Horoscop august Fecioara – acorda-ti timp

horoscop august

Ti-e greu sa te concentrezi si sa fii eficienta in prima parte a lunii. Dupa data de 18, cand intra Marte in semnul tau, ai nevoie de liniste ca de aer si trebuie sa te detasezi de ceea ce te streseaza. O clasa de yoga, un concert, un curs de dans iti pot ocupa timpul intr-un mod aparent inutil, dar foarte necesar. Odata cu intrarea Soarelui in Fecioara pe 23 august si mai ales dupa Luna Noua in semnul tau din 30 august nimic nu te mai distrage si vei reusi sa revii in actualitate, sa te concentrezi cu toate fortele la lucrurile care te preocupa si sa schimbi ce nu merge bine. Venus te ajuta si ea, sporindu-ti puterea de atractie in ultima saptamana a lunii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc