Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii AUGUST 2019: acum e momentul sa ne indeplinim visurile

Lucrurile isi reiau cursul normal si ni se ridica, parca, un val de pe ochi. Ne bucuram de o perioada excelenta pentru relaxare, concedii, petreceri, distractie.

Horoscop august Balanta

Horoscop august Scorpion

Horoscop august Sagetator

Horoscop august Capricorn

Horoscop august Varsator

Horoscop august Pesti

Horoscop august Balanta – orizonturi promitatoare

horoscop august

Nu poti spune precis ce te supara, dar nu ai cea mai buna stare. Te simti tulburata si indecisa, vrei sa lasi in urma unele planuri, constrangeri sau prieteni care te-au dezamagit, mai ales in preajma Lunii Pline din data de 15. Poate pentru ca iti doresti o multime de lucruri si foarte rapid, te consuma toate pregatirile si deadline-urile. Cea mai buna strategie este sa petreci mult timp cu oamenii care-ti ofera liniste si confort emotional. Daca esti singura, poti cunoaste pe cineva care iti depaseste asteptarile. Tot acum e bine sa te ocupi de sanatate si sa te menajezi mai mult. Unele Balantele isi pot schimba luna asta jobul si chiar domeniul de activitate! Nu te teme sa visezi!

Citește și:

Horoscop august Scorpion – te acapareaza cariera

horoscop august

Scorpionii se ambitioneaza sa-si demonstreze capacitatile profesionale, exagerand cu munca de dragul a primi o avansare, o prima sau o recunoastere din partea sefilor. Oportunitatile nu vor lipsi, trebuie doar sa ai prezenta de spirit. Ideile tale pot fi foarte bine vazute si apreciate, iar sa-ti schimbi locul de munca in conditii mult mai bune este foarte posibil, cu conditia sa-ti doresti si sa accepti propunerile primite. Pastreaza-ti rezerve de energie, caci este abia inceputul schimbarii! Este un context bun sa-ti reorganizezi prioritatile. Ceva munca de convingere poti avea de dus cu partenerul de cuplu. Arata-i ca familia nu este mai putin importanta pentru tine!

Horoscop august Sagetator – ce-i prea mult strica

horoscop august

In luna august ti-e foarte greu, daca nu imposibil sa-ti temperezi energia. Simti nevoia sa le arati tuturor unde gresesc, sa dai exemple si sfaturi nu neaparat solicitate. Chiar daca ai cele mai bune intentii, ceilalti pot considera ca-ti depasesti atributiile. Nu te complica de una singura si testeaza terenul inainte sa te lansezi in discutii. Daca pleci in vacanta, pondereaza-ti spiritul de aventura, cat sa nu te pui in pericol, de dragul adrenalinei... Si ai grija sa nu dai startul vreunei iubiri imposibile. Viata sentimentala se poate intersecta cu cea profesionala, ceea ce ti-ar afecta pentru o perioada concentrarea si eficienta.

Citește și:

Horoscop august Capricorn – cumpatarea este lege

horoscop august

Fie simti nevoia sa primesti mai multa atentie, dar nu vrei sa o ceri, fie te simti nedreptatita in vreo situatie si nimeni nu pare sa observe... Cert este ca, daca au existat conflicte sentimentale in perioada anterioara, acum ai toate sansele sa le stingi si sa reintri pe un fagas normal, cu conditia sa vorbesti despre ce-ti doresti si sa nu lasi orgoliul exagerat sa strice orice initiativa de impacare. Poti scapa in luna august de o obligatie sentimentala sau financiara mai veche si apasatoare, ceea ce te face sa te rasufli usurata. E bine sa nu cheltuiesti prea mult, nici pentru tine, nici pentru cei dragi, doar din dorinta de a impresiona!

Horoscop august Varsator – momente de cumpana

horoscop august

Simti nevoia sa te desprinzi de toti si de toate si sa pleci pe urmele propriului vis, in preajma Lunii Pline din 15 august, care se petrece in semnul tau si care, in contextul astral prezent, te tulbura si te ambitioneaza sa lasi trecutul nefericit in urma. Fiecare situatie tensionata, complicata, conflictuala pe care o poti evita luna acum este pentru tine un castig. E bine sa te retragi si sa privesti de pe margine pana cand te lamuresti ce vrei cu adevarat. Insa daca esti singura, perspectivele amoroase sunt excelente. Poti intalni o persoana care face ideea de libertate sa para inutila. Profesional iti merge bine, esti deschisa si entuziasta!

Citește și:

Horoscop august Pesti – las-o mai moale!

horoscop august

Vrei sa le faci pe toate luna asta, de parca au intrat zilele-n sac. Te simti in forma si muncesti mult, ziua, noaptea, apoi devii irascibila pe fondul stresului si oboselii. Macar e cu folos si reusesti sa te faci remarcata. Poti obtine un job pe care ti-l doresti sau finalizezi cu succes o misiune importanta. Pastreaza-ti calmul si cumpatarea! Pe plan personal si profesional, blocajele de comunicare dispar si ti-e mai usor sa te faci inteleasa si sa gasesti solutii la problemele de cuplu/de serviciu. Daca partenerul de viata iti ofera un ragaz, pe masura ce lucrurile se rezolva si te linistesti, iti recapeti de la sine optimismul si energia.

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc