Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna AUGUST: momentul prielnic sa ne punem dorinte si sa ne implinim iubirea

Luna Noua din 1 si din 30 august inteteste spiritul de initiativa si energia, inclusiv pe cea sexuala si ne ajuta sa cucerim cu usurinta.

Singuri sau intr-o relatie, la inceput de drum sau impreuna cu partenerul de ani de zile, luna august e prielnica pentru a ne pune dorinte si a ne face planuri in doi. Suntem romantici, ne bucuram unul de altul, ne distram, ne iubim fara retineri. Luna Noua din 1 si din 30 august inteteste spiritul de initiativa si energia, inclusiv pe cea sexuala si ne ajuta sa cucerim cu usurinta, dar si sa facem promisiuni pe care apoi trebuie sa le cumpanim si sa le transformam in realitate. Orgoliul este singurul care pune ceva piedici, daca nu il tinem in frau...

Horoscopul dragostei in luna august

Horoscopul dragostei Berbec

Horoscopul dragostei Taur

Horoscopul dragostei Gemeni

Horoscopul dragostei Rac

Horoscopul dragostei Leu

Horoscopul dragostei Fecioara

Horoscopul dragostei august Berbec

Ai toate motivele sa zambesti! In dragoste lucrurile sunt promitatoare cum n-au mai fost de multa vreme. Esti si te simti incantatoare, sigura pe tine, increzatoare. Chiar daca apar diferente de opinie cu partenerul de cuplu, ajungeti la un numitor comun fara multa valva, luand decizii din mers. Poti lega acum relatii solide sau poti decide viitorul relatiei alaturi de iubitul tau, mai ales daca va doriti in curand un copil. Poate ca esti deja insarcinata si faci vestea publica acum! Cuplurile care au copii se vad nevoite sa-si indrepte toata energia catre ei, dar daca esti singura, e timpul pentru distractie!

Citește și:

Horoscopul dragostei august Taur

Lucrurile pe care le intreprinzi acum alaturi de perechea ta, mai ales daca sunt legate de confortul vostru, de camin, de spatiul intim in care va petreceti timpul impreuna se dovedesc idei excelente, care va apropie si va aduc bucurie. Nu lasi pe nimeni sa intervina in planurile tale si-ti rezervi dreptul de a lua decizii cu privire la copii, la familie, la lucrurile dragi. Taurii singuri sunt tentati sa se implice intr-o relatie pentru a nu se mai simti ai nimanui si e tocmai bine, pentru ca oportunitatile sentimentale nu lipsesc. Nu ezita sa vorbesti cu cineva despre ceea ce te framanta.

Horoscopul dragostei august Gemeni

Maleabilitatea te ajuta sa ajungi la un numitor comun cu jumatatea ta sau cu alta persoana draga din familie, de care te-ai distantat in ultima vreme. Daca nu reusesti sa te faci inteleasa prin viu grai, scrie pe hartie ce-ti doresti si ce te supara. Negocierile decurg astfel usor si prielnic pentru tine! E un moment excelent sa lasi trecutul in urma si sa vorbesti deschis despre asteptarile tale viitoare. Tot acum te poti simti impulsionata sa faci unele schimbari legate de organizarea familiei, de locuinta... Iar daca vrei sa gasesti un partener de cursa lunga, il poti intalni in aceasta luna fierbinte.

Citește și:

Horoscopul dragostei Rac august

Aceasta luna de vara se dovedeste stralucitoare pe plan sentimental! Ai toate motivele sa te gandesti la un viitor promitator in doi. Doar Luna Plina din 15 august iti aduce cateva zile de nelinisti si temeri pe care le poti depasi cu maturitate si stapanire de sine. Evita sa devii agasanta cu partenerul in jurul acestei date, chiar daca arzi de nerabdare sa afli ce-si doreste si ce planuri are cu privire la voi doi. In schimb, concentreaza-ti atentia asupra vietii intime. Pregateste-te pentru nopti fierbinti, care vor influenta atmosfera de acasa si bunul mers al relatiei!

Horoscopul dragostei Leu august

Luna august e luna ta norocoasa in toate privintele, iar in dragoste iti faci prietenele invidioase cu sarmul tau si cu succesul de care te bucuri. Primesti invitatii tentante de la cineva bine vazut si placut de toata lumea, poate chiar o cerere in casatorie. Te vei simti in culmea fericirii si vei emana o energie irezistibila, dovada ca iubesti si este iubita. Profita la maximum de prezenta planetei Venus in semnul tau in primele trei saptamani ale lunii! Un singur sfat: tine-ti orgoliul sub papuc si nu considera ca totul ti se cuvine, daca iti doresti armonie, liniste si pace in familie.

Citește și:

Horoscopul dragostei august Fecioara

Luna asta ti se limpezesc gandurile si sentimentele. O situatie care te-a tinut multa vreme pe jar se poate rezolva favorabil. Dupa data de 18 august Marte intra in Fecioara si iti aduce energie, dar si risc de a fi irascibila si categorica in relatia cu partenerul. Fii precauta, tempereaza-ti pornirea de a te impune si gaseste solutii convenabile si pentru jumatatea ta. In ultima saptamana a lunii beneficiezi de protectia planetei Venus, care te face agreabila in ochii celorlalti si astfel micile greseli ti se trec cu vederea. Asteapta-te la fluturi in stomac si emotii pozitive!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc