Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna AUGUST: momentul prielnic sa ne punem dorinte si sa ne implinim iubirea

Luna Noua din 1 si din 30 august inteteste spiritul de initiativa si energia, inclusiv pe cea sexuala si ne ajuta sa cucerim cu usurinta.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei august Balanta

August este pentru tine o luna aglomerata, in care te simti solicitata si exploatata, insa iti gasesti confortul si linistea in familie, poate intr-o scurta vacanta sau escapada romantica la care visezi de mult. Partenerul se dovedeste intelegator si dispus la concesii, astfel ca poate ceda intr-o privinta in care parea de neinduplecat. Daca nu se intampla astfel, iti sunt testate rabdarea si capacitatea de adaptare la ce ti se ofera. Balantele singure au sansa de a-si schimba statutul luna asta. Intalnesti oameni interesanti, trebuie doar sa le dai o sansa si sa crezi ca visele pot deveni realitate!

Citește și:

Horoscopul dragostei Scorpion august

E o luna in care viata sentimentala nu e in centrul preocuparilor tale si tocmai de-asta vei avea parte de ceva reclamatii din partea partenerului de viata neglijat. Nu il lasa sa se simta neinsemnat, nu-ti incalca promisiunile si nu amana planurile voastre comune decat daca gasesti un mod convingator si foarte placut de a te revansa. Poate demarati un proiect incitant in doi, legat de un hobby sau chiar de o chestiune mai serioasa, aducatoare si de satisfactie, si de profit. Unii Scorpioni vor simti acum ce inseamna compatibilitatea, intelegerea si dragostea adevarata!

Horoscopul dragostei august Sagetator

Esti super energica luna asta si nu reusesti sa-ti controlezi dorintele impulsive. Faci exact ceea ce simti, dar asta iti poate aduce si necazuri sentimentale daca cedezi ispitelor nepotrivite. E bine sa te concentrezi asupra aspectelor placute din relatie, sa-ti amintesti ce v-a adus impreuna, cum te-a cucerit partenerul tau. Retraieste acele momente! Daca esti singura, te poti indragosti subit de un coleg sau sef ori ei sunt cei care iti fac avansuri la care nu stii cum sa reactionezi. Cert este ca situatia amoroasa incerta iti afecteaza puterea de munca si poate chiar bugetul.

Citește și:

Horoscopul dragostei Capricorn august

E o perioada calma, in care poti regla ceea ce n-a functionat tocmai bine in perioada anterioara. Trebuie sa spui ce ti-a lipsit si ce-ti doresti si sa deschizi drumul spre discutii pozitive cu cel pe care il iubesti. In sfarsit, in preajma Lunii Pline nu te mai temi sa-ti arati sentimentele, emotiile, temerile si sensibilitatea. E o perioada prielnica pentru impacari si regasiri, dar si una in care te poti elibera de ceea ce te impovareaza si te tine pe loc. Unii Capricorni isi vor dori sa consolideze relatia cu partenerul printr-o achizitie comuna importanta.

Horoscopul dragostei august Varsator

Poti descoperi ca tu si partenerul de cuplu aveti perspective total diferite legate de viitor. In jurul Lunii Pline din 15 august simti mai acut si bucuriile, si tristetile, dar, daca vei avea momente in care vrei sa lasi totul in urma si sa-ti iei talpasita, nu te grabi sa-ti faci bagajele. Lucrurile se pot schimba favorabil tocmai cand nu te mai astepti, chiar de la o clipa la alta... Partenerul de viata iti poate dezvalui emotii si sentimente pe care nu i le banuiai si care te cuceresc iremediabil. E timpul sa constientizezi ce iti doresti de la actuala relatie si incotro te indrepti.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pesti august

Daca te nelinisteste atitudinea partenerului in unele momente, ia in calcul ca, la randul lui, poate fi confuz cu privire la ceea ce simti, fara sa-ti marturiseasca acest lucru. Tot ce nu ai reusit sa explici sau sa intelegi in perioada anterioara se clarifica abia dupa jumatatea lunii, cand comunici cu usurinta si-ti exprimi sentimentele cu o lejeritate care nu lasa loc de interpretari sau de greseli, astfel ca relatia de cuplu se revigoreaza si fluturii din stomac incep din nou sa dea din aripi... Lasa-i sa zburde creand contextul favorabil pentru cat mai multe momente petrecute doar in doi.

Foto prima pagina: By Elena Efimova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc