Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2019: realitati si posibilitati neasteptate pentru fiecare zodie

Luam decizii care ne vor aduce mai aproape de idealurile noastre.

Horoscop septembrie Balanta

Horoscop septembrie Scorpion

Horoscop septembrie Sagetator

Horoscop septembrie Capricorn

Horoscop septembrie Varsator

Horoscop septembrie Pesti

Horoscop septembrie Balanta – un strop de rasfat

Din 14 septembrie planeta Venus iti este alaturi si e bine sa profiti. O perioada ideala pentru a te preocupa mai putin de ceilalti si mai mult de tine, de felul cum te simti, de programul de odihna si ritualul de infrumusetare. E si un context prielnic sa-ti faci ordine in casa, in ganduri, in relatii. Soarele intra in semnul tau pe 23 septembrie, iar Luna Noua de pe 28 se petrece tot in Balanta, semn ca e timpul sa-ti pui viata la cale. Nu trebuie decat sa fii tu insati ca sa atragi simpatii. Iti faci prieteni cu usurinta, iar daca esti singura, toamna iti poate aduce o noua iubire. Pentru problemele de sanatate care tot revin cu incapatanare nu ezita sa apelezi la tratamente noi, neconventionale.

Citește și:

Horoscop septembrie Scorpion – momentul adevarului

E un context astral in care multe aspecte neclare se limpezesc pentru tine, chiar daca se dovedesc a nu fi intocmai asa cum sperai. Descoperi ca lucrurile nu sunt atat de roz in spatele aparentelor si decizi acum in ce directie e mai bine sa te indrepti din punct de vedere sentimental ca sa nu fii dezamagita din nou. Nu complica lucrurile si nu-ti face iluzii cu buna stiinta! Serviciul sau alte indatoriri care te preseaza se dovedesc in continuare aducatoare de stres si nemultumiri, poate pentru ca nu esti apreciata la justa valoare, insa ai sanse sa-ti gasesti un nou job. Desi ti-e usor sa obtii favoruri si sa te pui in evidenta, nu emite totusi pretentii absurde!

Horoscop septembrie Sagetator – te adaptezi din mers

Cu tot optimismul care te caracterizeaza, luna asta nu e o idee buna sa ignori toate piedicile pe care le intampini. Daca simti ca planurile tale nu functioneaza si pace, schimba tactica sau obiectivul, nu te incapana sa pastrezi aceeasi directie care nu te duce nicaieri. La serviciu poti fi rasplatita neasteptat pentru ceea ce ai facut bine in ultima perioada. Incearca sa nu fii prea increzatoare sau darnica, fiindca recompensa poate sa nu fie pe masura asteptarilor. Dupa jumatatea lunii indreapta-ti atentia catre partenerul de viata si nu uita sa-i multumesti pentru modul in care iti trece cu vederea toanele si te sustine in momentele tale dificile.

Citește și:

Horoscop septembrie Capricorn – surprize placute

Concediile se termina, scoala incepe si parca nu ai timp sa te dezmeticesti. E un moment in care iti propui sa obtii un avantaj pe care-l ai in vizor de mult, legat de serviciu, poate de vreo specializare pe care o ai in plan. Orice curs pe care vrei sa-l urmezi iti aduce beneficii! Foarte bine le merge Capricornilor care au copii sau care lucreaza cu cei mici! Chiar primele zile de septembrie sunt ideale pentru angajamente noi, fie in viata personala, fie in cea profesionala. Esti mai afectuoasa luna asta, deschisa la semnalele pe care le primesti din exterior si noua ta stare iti aduce complimente, invitatii, daruri. Bucura-te de energia pozitiva si revigoreaza relatia de cuplu!

Horoscop septembrie Varsator – planuri curajoase

Septembrie este luna planurilor de viitor in doi. Ai sansa de a rezolva situatii tensionate, de a ajunge la un numitor comun, daca reusesti sa-ti exprimi sincer temerile si emotiile. In utima parte a lunii te poti avanta spre o noua directie in cariera, mai ales daca este un domeniu cu care ai mai cochetat candva. Inchei capitole vechi, te eliberezi de constangeri si deschizi portite noi cu perspective imbucuratoare. Iti surade ideea de a te inscrie la o forma sau alta de studii. In preajma Lunii Pline evita sa reactionezi sub impulsul de moment. Fii cu ochii-n patru si la semnalele pe care ti le trimite organismul si nu lasa nemultumirile sau obiceiurile paguboase sa-ti induca o stare fizica proasta.

Citește și:

Horoscop septembrie Pesti – schimbari de perspectiva

In jurul Lunii Pline, care se petrece chiar in semnul tau, nu vei fi in cea mai vesela sau optimista dispozitie. Ai grija ce spui si ce decizii iei in momentele de tristete, ca sa nu complici lucrurile mai mult decat sunt. Nu insista sa ramai in situatii sau langa oameni care nu-ti aduc nimic bun si nu amana clarificare unor situatii de teama ca adevarul nu-ti este convenabil. Pe langa acest moment vulnerabil, luna septembrie iti aduce un magnetism aparte si prin urmare nu vei duce lipsa de ocazii de a socializa, de a progresa, de a-ti largi orizonturile. Poti demara parteneriate care sa-ti aduca beneficii pe termen lung sau poti primi o recompensa de mult asteptata.

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc