Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Septembrie: atentie la capcane si iluzii

Avem tendinta de a ne face iluzii cu privire la relatiile de iubire, de a spera sau de a ne imagina lucruri care nu sunt atat de profunde sau de sincere precum ne-am dori noi.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

Pentru tine Luna Plina din 14 septembrie are conotatii benefice, mai ales ca odata cu ea planeta Venus intra in Balanta si te ajuta sa fii atragatoare, sarmanta, irezistibila. Bonus: Jupiter te sustine sa comunici deslusit ceea ce simti. Evenimentele sociale si iesirile in public te avantajeaza, mai ales daca vrei sa impresionezi pe cineva important. Atragi priviri si castigi aprecieri cu naturalete. Temerile care pot sa-ti tulbure linistea si sa puna presiune pe relatia actuala sunt legate de secrete, amintiri sau persoane din trecut, care par sa te urmareasca. Scapa de sentimentul de vina!

Horoscopul dragostei Scorpion

Citește și:

Trecutul revine in actualitate si iti poate influenta starea si deciziile in luna septembrie. Ai acum contextul potrivit sa verbalizezi frustrarile si suferintele ramase nerostite, in speranta ca vei primi alinare si sustinere. In lumina informatiilor pe care le descoperi in preajma Lunii Pline iti vei decide viitorul amoros. Partenerul de cuplu s-ar putea sa nu fie intocmai cum ti l-ai imaginat tu. Nu te incapatana sa proiectezi asupra lui viziunea ta despre viata si despre iubire. Accepta realitatea si faptul ca, uneori, pana si intuitia ta poate da gres!

Horoscopul dragostei Sagetator

Nostalgie, romantism, spirit de aventura - sentimentele tale sunt mai vii ca niciodata si simti nevoia sa le explorezi si sa le rostesti cu voce tare. N-ar fi de mirare sa te indragostesti fulgerator. Desi esti implicata in multe lucruri deodata si nu prea ai timp de petrecut in doi la inceput de septembrie, va trebui sa compensezi in a doua parte a lunii, cand il poti rasplati pe cel drag invitandu-l intr-o iesire cu destinatie de rasfat. Pana atunci, insa, e cazul sa te exprimi categoric si insistent daca vrei sa faci o schimbare reala in relatia voastra. Atlfel nu vei fi luata in serios.

Citește și:

Horoscopul dragostei Capricorn

Inca din primele zile ale lunii poti simti nevoia sa stabilesti o directie comuna cu partenerul de cuplu. Discutati si aflati daca va doriti aceleasi lucruri pentru viitor, dar ai grija sa nu te ascunzi dupa deget si sa fii cat se poate de sincera in tot ceea ce ii spui. Nu e suficient sa-l asculti, incearca sa-l intelegi, sa empatizezi. Daca esti singura, socializezi mai mult decat de obicei si asta iti poate aduce o invitatie romantica pe care ti-o doresti de multa vreme. Unii Capricorni pot decide in septembrie sa mai dea o sansa unei iubiri din trecut.

Horoscopul dragostei Varsator

Orice problema sau tensiune ar aparea luna asta in cuplu, nu amana sa te confrunti cu ea, chiar daca pentru tine nu e deloc usor sa-ti deschizi sufletul. Daca reusesti sa-ti astamperi imboldul de a da bir cu fugitii, e un moment bun sa stabiliti cateva directii comune pentru viitor. Influenta Lunii Pline in contextul astral actual imbina ideal romantismul si erotismul cu dorinta de aventura, astfel ca multe relatii pot fi acum reinnodate, revigorate printr-o apropiere fizica puternica. Si, cu toate ca nu-ti sta in fire sa te implici din prima, te poti trezi prinsa in mrejele unei noi iubiri.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pesti

Contextul astral te face insistenta si iscoditoare, nu te lasi pana cand cel drag nu cedeaza si nu-ti face pe plac. Unii Pesti vor avea revelatii nu neaparat comode odata cu Luna Plina in semnul lor. Daca in trecut ti-ai idealizat sau supraevaluat partenerul, acum dai nas in nas cu realitatea. Doar tu poti sa decizi daca lucrurile merita remediate intre voi sau daca e mai bine sa pornesti pe alt drum. Tensiunile si discutiile in contradictoriu te scot din ritmul tau obisnuit. Indiferent ca esti singura sau nu, te poti astepta la invitatii de la persoane carora nu te-ai fi asteptat sa le trezesti interesul.

Foto: By AnnaGorbenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc