Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce ai de imbunatatit in relatii in functie de zodia ta

Iata la ce aspecte mai ai de lucru, in functie de zodie, ca sa te transformi intr-un partener cat mai aproape de ideal!

Balanta – spune ce simti!

Iti doresti atat de mult ca in relatiile tale sa domneasca linistea si armonia, incat alegi sa treci cu vederea prea multe lucruri. Cand ceva nu-ti place, iti concentrezi atentia in alte directii: job, prieteni, copii. Doar ca problema ignorata nu dispare pana cand nu vorbesti deschis despre ea...

Scorpion – acorda libertate!

Dominatoare si posesiva, iti faci un obicei din a agita spiritele fara motiv bine intemeiat. De multe ori, nici nu esti constienta de remarcile tale intepatoare, de lipsa de incredere in partener. Incearca sa nu-l sufoci, sa nu ai secrete fata de el si sa eviti momentele tensionate.

Sagetator – accepta ca poti gresi!

Ai impresia ca le stii pe toate, iar egoul partenerului are mult de suferit din cauza atitudinii tale sarcastice si superioare. Iesi mereu la liman cu o gluma si cu voie buna, dar cand el are dreptate e bine sa-ti jertfesti orgoliul si sa recunosti cum stau lucrurile. Fii mai receptiva!

Citește și:

Capricorn – invata sa te relaxezi!

Esti prudenta, rezervata si foarte calculata, mai ales din punct de vedere financiar. Tot ce nu e foarte stabil si profitabil te sperie, asa ca multe discutii in contradictoriu pornesc de la lipsa de cumpatare sau de organizare a partenerului. Fii mai ingaduitoare si lasa-l sa-si stabileasca singur prioritatile...

Varsator – asuma-ti responsabilitati!

Esti imprevizibila, rebela si un pic iresponsabila atunci cand lucrurile se complica in cuplu. Ai o multime de temeri legate de relatii si obiceiul sa dispari in momentele serioase, in loc sa ramai si sa gasesti solutii. Trebuie sa inveti sa faci compromisuri si sa-ti asumi partea ta de vina!

Pesti – da dovada de maturitate!

Viata nu inseamna doar momente romantice si dulcegarii sentimentale. Partenerul iti reproseaza uneori ca fugi de realitate, ca nu esti cu picioarele pe pamant. Cauta sa aduci in viata de cuplu mai multa stabilitate si echilibru si sa nu crezi chiar tot ce ti se spune!

Citește și:

Foto: By Vyshnova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc