Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii Octombrie 2019: trairi mai intense si secrete marturisite sau descoperite

Complezenta si diplomatia lipsesc, dar astfel percepem mult mai clar ce ascund ceilalti, ce arata versus ce simt de fapt, ce ii tulbura si nemultumeste.

Horoscop octombrie Balanta

Horoscop octombrie Scorpion

Horoscop octombrie Sagetator

Horoscop octombrie Capricorn

Horoscop octombrie Varsator

Horoscop octombrie Pesti

Horoscop octombrie Balanta – astrele te sustin

Cata vreme Soarele este prezent in semnul tau (pana pe 23 octombrie), ai parte de toata energia si protectia. Profita de aceasta perioada, cu grija sa-ti temperezi emotiile, pentru ca tentatia sa faci prea multe lucruri dintr-o data e mare... Marte este si el in Balanta din 4 octombrie si te face sa uiti ca planurile ambitioase au nevoie de timp pentru a se implini. Nu te grabi si nu te arunca in mai multe activitati complicate! Pana pe 8 octombrie Venus te ajuta sa imbunatatesti relatia de cuplu si sa corectezi obiceiurile nefaste, ale tale sau ale altora. In privinta veniturilor financiare, apare o sursa noua de castig care te satisface enorm pentru ca e strict rodul ideilor tale!

Citește și:

Horoscop octombrie Scorpion – dincolo de aparente

Daca in viata ta s-a instalat de ceva vreme haosul, acum simti nevoia sa pui lucrurile in ordine, unul cate unul. Ar fi bine sa ai pe cineva apropiat alaturi in acest demers. Vestile pe care le primesti si schimbarile pe care le ai de facut nu sunt neaparat placute si te pot scoate din zona de confort, dar sunt foarte utile pentru viitor. Cert este ca vei avea multa treaba luna asta cu atatea planete care-ti tranziteaza semnul: Venus iti asigura armonie si sustinere in cuplu, Mercur rascoleste secrete incomode si te poate pune in fata unei alergeri importante... Luna Noua din 28 octombrie se petrece tot in semnul tau si te face sa privesti lucrurile in perspectiva. Cenzureaza-ti reactiile exagerate!

Horoscop octombrie Sagetator – surprize, surprize

Viata te poate lua prin surprindere in octombrie cu turnuri fara nicio legatura cu planurile tale initiale. Poata sa revina in actualitate o persoana cu care ai avut de-a face in trecut, pe plan intim sau profesional si care te pune in fata unei decizii dificile. In orice caz, chiar daca pe alte cai decat te-ai fi asteptat, se pot lamuri probleme care-ti dadeau de furca de ceva vreme. Tine cont de faptul ca in perioada asta niciun secret nu e in siguranta. Daca ti-a trecut prin gand sa-ti iei cateva zile libere, sa stii ca in ultima parte a lunii sunt favorizate toate tratamentele corporale, curele de detoxificare si terapiile alternative.

Citește și:

Horoscop octombrie Capricorn – orizonturi noi

E o luna in care nu prea ai niciun ragaz. Muncesti mult si te stresezi la fel, dar motivat. Te asteapta acum oferte de lucru inedite, care merita luate in calcul, dar care te pot obliga sa-ti reorganizezi prioritatile si chiar rutina zilnica, indiferent ca e vorba de o avansare in functie sau de un cu totul alt domeniu de activitate care te atrage si in care decizi sa vrei sa se specializezi pe viitor. Foarte important este sa-ti pastrezi din energie si pentru familie si in special pentru intimitate, mai ales daca ai neglijat viata de cuplu in ultima vreme. Tot acum poti descoperi lucruri care te pot face sa te indepartezi de persoane pe care le considerai apropiate.

Horoscop octombrie Varsator – cu dor de duca

Inceputul lunii te ia prin surprindere cu vesti neasteptate sau conflicte ivite din senin. Pe fondul noului context, iti poti dori sa pleci intr-o calatorie cu un scop foarte clar: sa muncesti, sa te perfectionezi, sa studiezi sau pur si simplu ca sa te desprinzi de niste legaturi sufocante. Nu e putin probabil sa te decizi dintr-o data sa te muti, chiar daca schimbarea implica o groaza de obstacole si sustinere putina sau deloc. Cu cat esti mai deschisa in discutiile cu noile tale cunostinte, cu atat mai multe oportunitati apar de a face schimbarea pe care ti-o doresti. Trebuie numai sa dai dovada de rabdare si mai multa organizare.

Citește și:

Horoscop octombrie Pesti – nu cauta nod in papura

Luna asta esti mai sensibila decat de obicei si de aceea trebuie cu orice pret sa-ti ocupi timpul cu lucruri care sa te inveseleasca si sa te motiveze. Intarzierile, amanarile te debusoleaza. Mai multa intimitate, planuri si iesiri in doi te pot anima si ajuta sa uiti de banuieli si temeri nu neaparat justificate legate de perechea ta. Un bilant financiar este necesar pentru a sti cum trebuie gestionate veniturile pe viitor, mai ales daca bugetul a avut de suferit in ultima vreme. Chiar daca te lovesti de mici oprelisti, vei vedea ca paharul nu e chiar atat de gol precum il vezi. Totul se termina cu bine daca iti pastrezi macar o doza mica de optimism!

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc