Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna Octombrie: relatiile de iubire trec prin transformari importante

In luna octombrie avem o mai mare putere de convingere si de seductie, ne exprimam dorintele, emotiile, bucuriile si suferintele cu o intensitate care dezarmeaza pe oricine.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

Pentru tine luna octombrie e din start una norocoasa, iar Venus in Balanta pana pe data de 8 te ajuta sa-ti bucuri sufletul si sa-ti sudezi relatia. Te poti astepta acum la vesti bune si intamplari frumoase. E o perioada prielnica mai ales pentru cuplurile care au trecut pana de curand prin momente dificile, dar si pentru cele care planificau un pas important. Armonia este acum prioritatea ta. Singurele emotii vin nu de la iubit, ci de la parintii unuia dintre voi sau de la copii, insa nu e responsabilitatea ta sa pui lucrurile in ordine - sunteti amandoi in povestea asta si trebuie sa lucrati in echipa.

Horoscopul dragostei Scorpion

Citește și:

Dupa 8 octombrie Venus in semnul tau te ajuta sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu, lucru favorizat si de Mercur. Pui mai mult pret pe comunicare, pe seductie, pe felul cum arati, cum te imbraci. Poti avea parte de o luna incantatoare, in care sa te bucuri de intimitate fizica si emotionala din plin. Sigur, contextul astral iti poate revela secrete care fac sa-ti incolteasca in suflet tot felul de suspiciuni. Partenerul e alaturi de tine, si totusi ai impresia ca iti ascunde ceva. Inainte sa alegi cum e mai bine sa reactionezi, gandeste-te bine daca esti dispusa sa pierzi in acest joc al orgoliului.

Horoscopul dragostei Sagetator

Esti carismatica, ai incredere in tine si ai o atitudine care atrage la inceput de octombrie. Nu eziti sa ai initiativa si sa faci totul pentru a obtine ce-ti doresti de la partenerul tau.Viitorul este principala tema de discutie in cuplurile solide. Trebuie sa te gandesti serios la ceea ce vrei si sa nu transmiti mesaje cu dublu inteles. Spune totul pe sleau, exact asa cum simti! Unii Sagetatori pot da peste fosti prieteni sau iubiti, altii cad prada unei iubiri interzise. Insa o relatie care sa-ti complice existenta e ultimul lucru de care ai nevoie, chiar daca pasiunea umbreste ratiunea si tentatia e mare...

Citește și:

Horoscopul dragostei Capricorn

Pot interveni schimbari in relatia ta sentimentala, dupa ce tot ceea ce simti iese la iveala. In jurul datei de 14 octombrie, Luna Plina te face sa pui mai mare pret pe dorintele pe care ti le-ai tot negat: sa pleci intr-un mic concediu in doi, sa primesti inelul de logodna ori sa te casatoresti... Poti afla lucruri surprinzatoare care-ti schimba perspectiva asupra unor oameni dragi. Lasa deoparte alte preocupari si indreapta-ti atentia catre lucrurile care conteaza pentru suflet. Pune-ti ordine in sentimente si daca nu esti multumita de locul in care te afli sufleteste acum, schimba ceva!

Horoscopul dragostei Varsator

Esti tentata sa pleci departe de tot ceea ce te dezamageste si iti provoaca suferinta sau dimpotriva, te refugiezi in bratele iubitului, uitand de toate celelalte responsabilitati si ignorandu-i cusururile evidente. Poate interveni distanta fata de cineva drag si nu este neaparat rau sa te indepartezi o vreme si sa-ti analizezi trairile. Desi simti nevoia sa fii inteleasa, iubita si protejata, esti prea orgolioasa ca sa cedezi teren. Te incapatanezi si refuzi sa-ti ceri iertare sau sa ceri ajutorul. Chiar daca lucrurile par gri acum, ele se vor rezolva convenabil, indiferent de calea pe care o alegi.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pesti

Nu esti in cea mai buna dispozitie sufleteasca in octombrie. Cand nimic nu te multumeste si starea de anxietate se accentueaza, incearca sa nu te izolezi, sa nu te inchizi in tine. Discuti cu jumatatea ta despre ceea ce te framanta, petreceti mai mult timp impreuna si animati-va viata intima. Experientele intense din dormitor au darul de a-ti creste increderea in tine si de a revigora o relatie in care se instalase distanta. In a doua parte a lunii se poate rezolva neasteptat o situatie amoroasa incerta, poate o suspiciune de infidelitate care ti-a provocat multe lacrimi.

Foto: By Song_about_summer, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc