Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii NOIEMBRIE 2019: planuri curajoase si schimbari neasteptate

Luna plina in Taur pe 12 noiembrie ne face constienti de importanta stabilitatii materiale, iar Luna Noua in Sagetator din 26 noiembrie ne dinamizeaza si ne aduce dorinta de a face schimbari imediat in vietile noastre.

Horoscop noiembrie Balanta

Horoscop noiembrie Scorpion

Horoscop noiembrie Sagetator

Horoscop noiembrie Capricorn

Horoscop noiembrie Varsator

Horoscop noiembrie Pesti

Horoscop noiembrie Balanta – pastreaza-ti Zen-ul!

Momentele de neatentie sunt riscul cel mare la care te expune luna asta Mercur retrograd. Fii vigilenta si fa totul cu calm si pe indelete, caci graba strica treaba mai mult ca oricand. In preajma Lunii Pline iti revin in minte tot felul de idei despre cum ai putea sa castigi mai bine sau despre cum sa fructifici o suma primita recent. Iti doresti sa calatoresti sau sa te inscrii la vreun curs, dar partenerul de viata poate avea alte planuri, mai pragmatice, in privinta cheltuielilor din perioada urmatoare. Cu cat esti mai flexibila, cu atat mai mult ai de castigat! In alta ordine de idei, e un moment prielnic pentru intalniri cu prietenele, pentru scurte sesiuni de cumparaturi...

Citește și:

Horoscop noiembrie Scorpion – atentie la excese!

E firesc sa-ti faci de cap in luna ta de nastere, sa te distrezi si sa sarbatoresti, totusi nu exagera nici cu noptile nedormite, nici cu mancarurile sau bauturile preferate, altfel risti sa revina in actualitate afectiuni mai vechi si sa te sacaie, mai ales ca-l ai pe Mercur retrograd in semnul tau. Dupa data de 20 noiembrie, Marte este prezent si el in Scorpion si-ti aduce o doza de curaj, impulsul de a rezolva tot ceea ce ai amanat. Tot luna asta poate iesi la iveala total neasteptat un secret (al tau sau al cuiva apropiat) care te pune intr-o situatie delicata. Se clarifica insa o chestiune financiara sau sentimentala care te tineau ca pe ace. Te bucuri de mult avant si energie!

Horoscop noiembrie Sagetator - cum ti-ai asternut, asa dormi

Daca iti merge bine sau rau luna asta depinde in mare masura de lucrurile pe care le-ai facut in trecutul apropiat. Sagetatorii constiinciosi, fideli, cumpatati, cei care au pastrat o masura in toate n-au de ce sa se teama. Ceilalti pot fi pusi in situatii neplacute fie in privinta sanatatii, fie a jobului sau a relatiilor sentimentale. Poti afla acum ca sustinerea si aprecierile cuiva din cercul tau de prieteni sau colegi erau doar de fatada. E un moment revelator care iti arata pe cine te poti baza. Pe 26 noiembrie, Luna Noua in Sagetator te ajuta sa iesi din rutina si sa faci o schimbare pe care ti-o doresti de ceva vreme.

Citește și:

Horoscop noiembrie Capricorn – ce a fost a fost

Luna asta ai toate motivele si circumstantele de a lasa trecutul in urma si a face o schimbare pe termen lung in viata ta. Poate ca vrei sa-ti schimbi programul zilnic, sa te apuci serios de un regim alimentar sau de mers la sala. Toate initiativele menite sa-ti aduca echilibru sunt bine-venite si se vor materializa neasteptat de rapid. Unii Capricorni pun in dubiu trainicia relatiei de cuplu, pe fondul unei dezamagiri sau al unei suspiciuni puternice. Planurile care va unesc, mai ales cele materiale si financiare, te impiedica sa fii foarte hotarata in privinta viitorului vostru comun. Amana deciziile pentru cand vei stii exact ce simti si ce-ti doresti.

Horoscop noiembrie Varsator – alegeri dificile

Ca mai toata lumea, vei intampina si tu ceva oprelisti, insa vestea buna e ca toate se rezolva la fel de repede cum apar in viata ta. Ai tot felul de dubii si de nemultumiri, simti ca meriti ceva mai bun, un job mai bine platit, care sa-ti asigure independenta totala pe plan financiar. Poti avea o discutie cu sefii tai sau cu ceilalti membri ai familiei, in privinta impartirii cheltuielilor. Simti nevoia sa fii libera, dar nici nu-ti permiti sa renunti la confortul actual. In privinta vietii sentimentale, e bine sa-ti cenzurezi iesirile nervoase si sa nu te implici in relatii cu persoane despre care nu stii mare lucru. E o perioada in care te poti pacali usor sub imboldul emotiilor intense.

Citește și:

Horoscop noiembrie Pesti – mai hotarata ca oricand

Mercur retrograd iti rascoleste sentimentele, gandurile, temerile. Ti-e tare greu sa te relaxezi in perioada asta si simti cum lucrurile scapa de sub controlul tau. Unele suspiciuni mai vechi se pot adeveri, iar adevarul te face sa te indepartezi fara drept de apel. Ai tendinta sa fii egoista si deloc toleranta. Ca sa eviti un zbucium sufletesc exagerat, ocupa-ti timpul cu lucruri practice: fa ordine in locuinta, mergi la sala, citeste o carte, planifica o calatorie... Oricum, cu cat esti mai practica si mai rationala, cu atat vei reusi sa negociezi mai bine, sa-i convingi pe ceilalti ca ai dreptate si sa intorci lucrurile in favoarea ta. Ai mari sanse de a iesi in evidenta la locul de munca!

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc