Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in luna noiembrie: o luna a emotiilor profunde, a discutiilor fara secrete, a misterelor dezlegate

Cum stai cu dragostea in noiembrie in functie de zodie!

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

Investesti multa energie in discutiile cu jumatatea ta. Iti doresti sa lamuriti o situatie incerta, sa iti dea dreptate sau sa aprobe fie o achizitie importanta, fie un proiect de viitor drag tie, dar care necesita si timp, si bani. Unele intamplari din familie va pot solicita atentia si implicarea mai mult decat v-ati dori, dar confuzia se risipeste si comunicarea se imbunatateste in a doua parte a lunii. Nu sta pe ganduri daca tanjesti dupa o noapte ca la inceputurile relatiei: pune sampania la rece (sau vinul la fiert), ciocolata si strugurii pe noptiera si incuiati-va in dormitor la Luna Noua din 26!

Horoscopul dragostei Scorpion

Citește și:

Noiembrie iti aduce un mix de nostalgie, emotie, bucurie. Lucrurile se pot agita in urma unor dezvaluiri neasteptate, dar la fel de repede se linistesc, daca le privesti cu un strop de maturitate si echilibru. Afli detalii pe care pana acum doar le-ai banuit si in functie de asta vei putea lua o decizie pe care ai tot amanat-o. Sau poate chiar tu esti pusa (de Mercur retrograd) in situatia de a te confesa. Daca partenerul iti cere mai multa libertate, analizeaza-te obiectiv: nu cumva ai fost sufocanta in ultima vreme? Ai rabdare, in curand iti va fi mult mai usor sa-i faci pe ceilalti sa te asculte si sa te admire!

Horoscopul dragostei Sagetator

Unii Sagetatori vor avea de achitat datorii sentimentale de care au uitat intru totul. Daca ai restante la acest capitol, trebuie sa recuperezi. Venus prezenta in semnul tau aproape intreaga luna nu-ti da voie sa-ti ignori sentimentele si te impinge sa traiesti intens, poate chiar exagerat. Mai ales dupa 23 noiembrie, cand Soarele intra in semnul si in special la Luna Noua din data de 26 ai tendinta sa pui piciorul in prag si sa schimbi categoric tot ce nu iti place la relatia actuala, poate chiar partenerul de cuplu. Ai grija sa nu gresesti sub imboldul geloziei sau al suspiciunilor la care esti predispusa!

Citește și:

Horoscopul dragostei Capricorn

Sub lumina unor informatii care te fac sa-ti vezi partenerul cu alti ochi, esti pusa in fata unei alegeri. Si trecutul si planurile de viitor deja facute in doi vor inclina balanta intr-o directie pe care nu e usor s-o alegi. Gandeste-te la felul in care te-ai simtit in ultimele luni impreuna cu perechea ta. Ai schimba ceva sau ai merge mai departe? In preajma Lunii Pline ai o sansa importanta de a regla lucrurile, daca lasi totul deoparte si te dedici implinirii dorintelor voastre cele mai intime. Dupa 26 noiembrie, Venus intra la tine-n semn, te face mai empatica si te ajuta sa stabilesti o directie clara.

Horoscopul dragostei Varsator

Luna noiembrie te face sa pui sub semnul intrebarii ceea ce simti tu in legatura cu altii, dar si invers. Nu e un moment ideal pentru decizii importante, mai ales ca esti suficient de irascibila incat sa creezi tensiuni peste tensiuni in viata de cuplu. Sentimentele tale sunt impartite: ai da bir cu fugitii pe de o parte, dar pe de alta, ceva te tine pe loc. Ai grija la relatiile infiripate acum sub impulsul de moment: se pot dovedi a fi cu totul altfel decat speri, neserioase si trecatoare! Insa poti sa rasufli usurata in privinta cuiva apropiat care ti-a dat emotii in ultima vreme.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pesti

In luna noiembrie te tulbura tot felul de ganduri, suspiciuni, amintiri. E bine sa nu te lasi prada tristetii nici macar o clipa si sa nu cauti sa cazi de acord cu toti cei dragi. Ai tot dreptul sa fii un pic egoista, sa te gandesti in primul rand la ce ai tu nevoie, la ce te face fericita. Comunicarea va fi mult mai lina dupa data de 21 noiembrie, cand Mercur paraseste sensul aparent retrograd. Tot atunci mai ai un atu: in sfarsit, pe 26 noiembrie Neptun revine in sens direct in zodia ta, astfel ca vei recapata controlul asupra propriei vieti, pas cu pas. Si vei avea, dupa multa vreme, motive sa zambesti cand te gandesti la viata ta sentimentala!

Foto: By Julia Strekoza, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc