Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii DECEMBRIE 2019: nu lipsesc emotiile, schimbarile si o insufletire de care e bine sa ne bucuram

Afla ce suprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in ultima luna din an!

Horoscop decembrie Balanta

Horoscop decembrie Scorpion

Horoscop decembrie Sagetator

Horoscop decembrie Capricorn

Horoscop decembrie Varsator

Horoscop decembrie Pesti

Horoscop decembrie Balanta – emotii productive

Te preocupa in primul rand sa ajungi la un numitor comun cu partenerul de viata, cu parintii si copiii, care pot avea o viziune diferita asupra locului unde va veti petrece sarbatorile sau asupra organizarii evenimentelor festive. Nu investi prea mult in cadouri, decoratiuni si meniuri scumpe doar ca sa multumesti pe toata lumea. Mai mult dureaza pana cand gasesti o solutie de compromis si reusesti sa intri in atmosfera de sarbatoare, apoi totul merge conform planului, te simti protejata si norocoasa. Daca ai sensibilitati care apar in aceasta perioada a anului, evita din start orice exces care ti-ar putea face probleme. Profesional poate sa apara o oportunitate pe care o astepti de mult.

Citește și:

Horoscop decembrie Scorpion – un decembrie spumos

Esti in verva si faci totul intr-un ritm de invidiat, impulsionata de Marte, prezent in semnul tau. Profita de toata energia de care beneficiezi in prima jumatate a lunii si bifeaza toate indatoririle, una cate una. Esti tentata sa dai vina pe cei din jur ca nu se implica suficient, dar vei fi surprinsa de dorinta lor de cooperare. E o perioada in care, chiar daca iti trec pe la urechi zvonuri neplacute, esti suficient de matura incat sa le ignori si sa te bucuri in tihna de ceea ce tot ce ai obtinut in ultima vreme. Ultima saptamana din luna este ideala pentru a consolida relatii, pentru a schimba favorabil macazul sentimental. Descoperi acum pe cine te poti baza.

Horoscop decembrie Sagetator – fara constrangeri

Soarele este prezent in Sagetator pana pe 20 decembrie si marcheaza o perioada deosebit de benefica. E timpul sa te relaxezi si sa te bucuri de lucrurile si drepturile pe care le-ai obtinut prin efort si perseverenta. Totusi, apar ceva nori pe la jumatatea lunii, cand exista pentru Sagetatori un risc de discutii in contradictoriu si conflicte, fie la locul de munca, fie in grupul de prieteni sau familie. Spune ce ai de spus si nu te lasa necajita de invidiosii care vor sa-ti puna piedici sau sa-ti paseze responsabilitati. Pastreaza-i alaturi pe cei care te sustin si nu uita ca ai dreptul sa fii tu insati, sa te distrezi si sa-ti faci mici mofturi, chiar costisitoare, fara sa te justifici.

Citește și:

Horoscop decembrie Capricorn – vedeta sarbatorilor

Jupiter intra in semnul tau si-ti aduce o doza de noroc si voie buna. Ai ocazia sa iesi in evidenta, sa primesti ceea ce visezi, poate o functie importanta, un cadou impresionant sau un inel de logodna. Spre final de luna, mai exact din data de 22, cand lui Jupiter i se alatura si Soarele, totul ar trebui sa se intample exact cum ti-ai dorit sau chiar mai bine. E timpul sa ai grija de tine, sa-ti schimbi culoarea parului, sa faci tratamente corporale sau proceduri de rejuvenare, mai ales dupa data de 20, cand Venus intra in Varsator. Apogeul acestei dorinte de schimbare si innoire se intampla la Luna Noua din 26. Rasfata-te, ai motive nesfarsite de sarbatoare!

Horoscop decembrie Varsator – numai vesti bune

Luna asta dai locuintei mai multa importanta decat de obicei, simti nevoia sa o impodobesti sau chiar sa schimbi anumite piese de mobilier care ti se par demodate. Vrei sa fii mandra de casa ta atunci cand cineva iti calca pragul. Pentru Craciun si revelion nu trebuie sa-ti faci griji: ai sustinere astrala in ultima parte a lunii. Te simti si arati de milioane, socializezi si cuceresti cu usurinta. Anul acesta, daca nu ai deja alte planuri, afli ca petrecerile pot fi mai placute in cerc restrans... Dupa data de 20, o schimbare de atitudine din partea ta, datorata lui Venus, iti aduce atentie si surprize placute din partea celor dragi. Reusesti sa te autodepasesti si sa-ti descoperi sentimente interesante...

Citește și:

Horoscop decembrie Pesti – terapie prin iubire

Luna decembrie te tulbura putin si te face sa-ti cauti locul, menirea, scopul in viata. Chiar daca toate trairile tale interioare te sensibilizeaza, e bine sa le treci prin filtrul ratiunii si sa nu iei orice declaratie drept o dovada incontestabila de prietenie sau de iubire. Unele persoane te pot pune in situatii delicate, daca le investesti cu prea multa incredere, insa altele chiar isi doresc sa te protejeze si-ti pot pune o vorba buna la serviciu, de exemplu. Nu considera niciun proiect prea ambitios pentru tine si nu ezita sa iti pui calitatile in evidenta. Luna Noua si eclipsa din 26 fac viata sentimentala a Pestilor sa renasca, asa ca pregateste-se sa simti totul intens!

foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc