Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei DECEMBRIE: Toate destainuirile pe care le facem acum vor avea un efect extraordinar

Cum stai cu dragostea in decembrie in functie de zodie!

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

Atmosfera de cuplu ar putea fi perfecta, daca nu ar interveni tot timpul discutii legate de parinti, de copii, de impartirea timpului asa incat sa fie toata lumea multumita. Toate aceste constrangeri iti tulbura zenul de sarbatoare, dar starea proasta nu dureaza mult. Gandeste-te la confortul tau sufletesc, dar si la binele iubitului si abordeaza lucrurile cu tot calmul de care esti in stare. In cele din urma, e perioada din an in care iti poti bucura sufletul si ochii chiar si numai dand o raita prin magazine. Daruieste iubire si multumeste pentru ceea ce ai. E loc de armonie.

Horoscopul dragostei Scorpion

Marte in semnul tau te face mai energica pe toate planurile, asa ca nu-i va fi usor partenerului sa-ti sustina ritmul agitat, mai ales daca el isi doreste zilele astea doar mai multa... odihna. Esti insa perfect capabila sa negociezi si nu te lasi pana cand nu iese totul cum vrei. In special in ultima parte a lunii veti reusi sa va reconectati, sa va consolidati relatia si sa intrati pe un fagas pe care vi-l doriti de multa vreme. Lucrurile merg in directia buna si ai toate motivele sa te bucuri de perioada asta frumoasa si sa fii optimista cu privire la ceea ce urmeaza.

Citește și:

Horoscopul dragostei Sagetator

E o perioada in care vrei sa fii peste tot, sa nu ratezi nimic, sa nu lipsesti de nicaieri, iar partenerul de cuplu poate sa se simta depasit de toate pregatirile si entuziasmul tau. Opreste-te din cand in cand si verifica daca isi doreste si el aceleasi lucruri care te incanta pe tine. Un pic de introspectie sentimentala n-a facut rau nimanui si, chiar daca nu esti adepta bilanturilor si promisiunilor de sfarsit de an, ia pulsul relatiei si incearca sa afli ce dorinte are iubitul tau pentru viitor. Daca esti cumva singura, e greu sa nu cunosti pe cineva la una din multele iesiri din perioada asta.

Horoscopul dragostei Capricorn

In decembrie Capricornii sunt tinuti in puf de astre. Destinul iti face daruri cu valoare sentimentala si materiala deopotriva, mai ales dupa 22 decembrie, cand si Venus si Soarele sunt prezente in semnul tau. Poti vedea implicare din partea iubitului, poti chiar fi ceruta in casatorie, obtinand astfel stabilitatea pe care ti-o doresti sau poti incepe o relatie cu cineva pe care-l cunosti de ceva vreme, in care ai incredere si de la care ai asteptari mari. Daca iti sustine planurile de viitor, cu siguranta el este alesul. Pentru cei care au dat gres urmand acelasi tipar in relatii, e timpul sa schimbe macazul!

Citește și:

Horoscopul dragostei Varsator

Nu te grabi sa iei decizii drastice la final de an in privinta unei relatii la care tii, doar pentru ca nu a functionat impecabil in ultima vreme. Poate e cazul sa-ti schimbi abordarea, atitudinea, cerintele, nu iubitul. Urmeaza o perioada in care te vei simti si vei fi o aparite incantatoare. Cu Venus in Varsator, din data de 20 decembrie poti avea parte de un nou inceput, fie prin salvarea si revigorarea unor sentimente vechi, fie prin acceptarea unora noi, pe care tocmai le descoperi si le declare cu voce tare. Asteapta-te la un roi de fluturi in stomac.

Horoscopul dragostei Pesti

Pentru tine, luna decembrie este despre iubire, pe care o tot cauti, cu riscul de a te lasa prea usor impresionata de gesturi si declaratii care nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. Nu renunta la visurile tale doar pentru ca partenerul de cuplu nu are aceleasi dorinte si idealuri. Finalul de luna iti aduce motive de bucurie. Fie intalnesti, fie regasesti pe cineva, cert este ca viata ta sentimentala se anima. E un moment bun sa treci in revista greselile trecute si sa stabilesti exact ce-ti doresti pe plan sentimental de la anul care vine.

Citește și:

Foto: By 4 PM production,, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc