Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in luna februarie 2020: traim sentimente confuze

Venus in Berbec ne poate impulsiona sa facem gesturi nu tocmai bine gandite, dictate de instinct si pasiune.

Horoscopul dragostei Balanta

Horoscopul dragostei Scorpion

Horoscopul dragostei Sagetator

Horoscopul dragostei Capricorn

Horoscopul dragostei Varsator

Horoscopul dragostei Pesti

Horoscopul dragostei Balanta

Bucura-te de luna februarie, pentru ca lucrurile merg lin, fara nemultumiri sau nelinisti notabile. Dimpotriva, te simti excelent alaturi de perechea ta, participati impreuna la diverse reuniuni, evenimente sau spectacole care va apropie. Puteti discuta spre finalul lunii despre o schimbare de amploare pe care ti-o doresti, probabil legata de camin sau de copii. Doar cei aflati la inceput de relatie se pot simti nesiguri pe sentimentele lor si mai ales pe ale partenerului. Daca e si cazul tau, ii poti cere sa-ti spuna cum vede mersul relatiei si ce-si doreste pentru viitor.

Horoscopul dragostei Scorpion

Citește și:

Se poate schimba modul in care privesti o persoana apropiata, fie ca te indragostesti de ea, fie ca, dimpotriva, descoperi lucruri care nu te incanta si te indepartezi. Pe de alta parte, ai impresia ca partenerul de viata nu te asculta si nu te intelege, asa ca, dintr-o data, cresti pretentiile si i le prezinti negru pe alb. Nu e un moment bun sa declari razboi; mai bine te predai si folosesti energia exploziva a lui Venus in Berbec pentru nopti pe care sa le tii minte tot anul. Prima saptamana din luna este cea mai favorabila pentru discutii intime, lamuriri si cuceriri.

Horoscopul dragostei Sagetator

Poate ca nu te dai in vant dupa sarbatorile iubirii, dar de data asta simti nevoia sa faci ceva inedit, sa-ti surprinzi partenerul sau sa fii surprinsa, incat sa ai ce povesti prietenelor. Tot acum poti alege sa mai dai o sansa unei relatii, sa o iei de la capat. Daca esti singura, luna februarie a acestui an iti poate scoate-n cale pe cineva pe gustul tau, care-ti castiga atentia si admiratia aproape din senin. Pentru norocosii care se indragostesc acum, iubirea pica la tanc, pentru ceilalti, este o luna frustranta: trebuie sa-ti ridici moralul si sa te rasfeti cumva, ca sa treaca mai usor.

Citește și:

Horoscopul dragostei Capricorn

Marte intra in Capricorn si te face mai razboinica in a doua parte a lunii, mai pretentioasa si exigenta cu cel drag, caruia mai ai putin si-i ceri luna de pe cer. Ai vrea sa poti face magie si sa-i insufli dorintele tale, pe care firea introvertita te impiedica sa le rostesti cu voce tare. Poate faci o exceptie si devii mai vocala, ca sa traiesti pasiunea perioadei din plin. In orice caz, nu lasa gelozia sa te sacaie! E de asteptat luna asta sa revezi o ruda sau un prieten vechi, cu care nu ai pastrat legatura, si totusi regasirea are un impact pozitiv asupra ta.

Horoscopul dragostei Varsator

Pentru Varsatori luna februarie a acestui an este una prietenoasa si foarte benefica. Iti descoperi sau redescoperi sentimente pe care iti doresti sa le traiesti din plin. Chiar daca nu e genul tau sa faci declaratii siropoase, de data asta simti ca e timpul sa-ti incalci propriile reguli, impulsionata de Venus in Berbec. Un pic de curaj si poti da startul unei conexiuni profunde, iar daca esti singura iti poti gasi pereche! Ai grija sa crezi ceea ce spui si sa spui ceea ce crezi. Nu te ambala prea tare daca partenerul te contrazice in vreo privinta, pana la urma veti ajunge la o solutie de compromis.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pesti

Iti iei partenerul de cuplu prin surprindere cu o atitudine pe care n-ai mai afisat-o inainte: dintr-o data, vrei lucruri pe care nu ti le doreai si care, aparent, te lasau indiferenta. De fapt, abia acum capeti curajul sa spui deschis ce asteptari ai de la iubitul tau, chiar daca e vorba de lucruri simple, ca un buchet de flori sau o cina pregatita de el de dragul tau. Cu un ultimatum poti sa agravezi lucrurile in loc sa le rezolvi, dar nici sa lasi de la tine la infinit nu e o idee buna. Poate cel mai bine este sa amani un pic planurile de viitor si sa te concentrezi la momentul prezent: bucura-te de ceea ce simti si ai!

Foto: By George Rudy, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc