Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii MARTIE 2020: consolidam relatii importante sau legam unele noi

In martie sunt avantajati toti cei care mizeaza pe creativitate si idei originale. Daca ai planuri iesite din comun, da-le o sansa!

Horoscop martie Balanta

Horoscop martie Scorpion

Horoscop martie Sagetator

Horoscop martie Capricorn

Horoscop martie Varsator

Horoscop martie Pesti

Horoscop martie Balanta – emotii pozitive

In prima parte a lunii, cata vreme Mercur este retrograd, incearca sa nu pui la suflet si sa nu te intristezi daca cei dragi par sa-ti faca in ciuda. Tu tine-te de programul tau si sustine-ti punctul de vedere: pana la urma o sa te faci inteleasa. Martie este o luna buna pentru suflet, in care poti intalni oameni deosebiti sau poti imbunatati relatii importante. Trebuie sa te acomodezi cu gandul ca nu poti influenta intotdeauna mersul lucrurilor si ca nu esti tu singura de vina atunci cand ceva nu se intampla ca la carte. Este un moment potrivit sa vorbesti despre ceea ce simti, sa iti arati iubirea si aprecierea pentru cei dragi. Odata cu Luna Noua din 24, ti-e usor sa spui lucrurilor pe nume.

Citește și:

Horoscop martie Scorpion – reactioneaza cu intelepciune

In prima parte a lunii, toate gandurile care-ti obosesc mintea sunt cel mai probabil rezultatul unor inchipuiri, nu al unei probeme reale. Nu esti intr-o dispozitie prea concilianta si daca cineva incearca sa-ti forteze mana, ies repede scantei. Poti fi nevoita sa faci unele compromisuri pe care nu ti le doresti, altfel riscul este sa pierzi o relatie de care esti legata si care iti aduce si ceva beneficii. Unii Scorpioni vor simti nevoia sa-si afirme independenta plecand singuri intr-o calatorie sau cumparand pe numele lor un obiect important. Iti poate surade norocul pe plan financiar, dar asta nu inseamna ca poti cheltui fara pic de cumpatare.

Horoscop martie Sagetator – profita de energie

Poti fi tentata sa schimbi ceva la locuinta ta, poate chiar zona in care locuiesti, persoana cu care o imparti ori regulile voastre de convietuire. Daca in prima parte a lunii intampini tot felul de piedici, lucrurile se aranjeaza convenabil dupa data de 10. Iti doresti sa te simti in largul tau mai mult decat oricand si nu tii cont de sacrificiile sau cheltuielile pe care trebuie sa le faci pentru asta. Poate aparea o oportunitate de a-ti schimba locul de munca, de a-ti demonstra talentele si de a castiga bani dintr-un proiect personal sau dintr-o colaborare. Intre 20 si 25 martie ai multa energie!

Citește și:

Horoscop martie Capricorn – perspective incantatoare

Marte alaturi de Jupiter, Pluto si de Saturn transforma luna martie in una plina de evenimente placute si de emotii constructive pentru Capricorni. Au loc in semnul tau doua conjunctii ale planetei Marte, una cu Jupiter si una cu Pluto, care te ajuta sa primesti rasplata pentru efortul si initiativele tale profesionale. Treci cu brio o evaluare care iti poate aduce multe beneficii, asta dupa ce, in prima parte a lunii, ai intampinat atatea piedici incat nu sperai ca se mai poate schimba ceva in bine. Tot in martie de poti indragosti, mai rapid si mai intens decat in adolescenta!

Horoscop martie Varsator – o alegere importanta

Din 4 martie, Mercur retrogradeaza chiar prin semnul Varsatorului si iti aduce un mic disconfort, poate o cheltuiala neasteptata sau o poveste din trecut care te bantuie si pe care trebuie s-o rezolvi. Pe 22 martie, Saturn intra in semnul tau zodiacal si te ajuta sa-ti promovezi ideile originale, sa iesi in evidenta si sa fii apreciata datorita viziunilor altfel decat ale majoritatii. La final de luna poti pune punct unui contract, pentru a incepe altul mult mai avantajos si provocator. Alegerea nu-i usoara si trebuie cumpanita bine, pentru ca ambele directii au avantaje si dezavantaje.

Citește și:

Horoscop martie Pesti – sanse cu duiumul

In data de 4 te eliberezi de Mercur retrograd, care va reveni in semnul tau, de data aceasta in mers direct, la jumatatea lui martie. Nu scapi insa de influenta Lunii Pline, care poate crea cateva momente incarcate de neliniste sau chiar mici conflicte in jurul datei de 9. Prezenta Soarelui in Pesti pana pe 20 martie iti aduce cuvinte potrivite, idei bune si castiguri banesti, dar si dupa 20 au succes initiativele de a-ti imbunatati relatiile. Ai sansa de a cunoaste pe cineva care te incanta. In ultima saptamana din luna trebuie sa pui emotivitatea-n cui, sa fii cat se poate de categorica si rationala.

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc