Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna aprilie 2020: Trebuie să trecem împreună testul răbdării

Află cum stai cu dragostea în aprilie!

Luna aprilie e plină de neprevăzut. Acest lucru se întâmplă, înainte de toate, pentru că Saturn intră pentru câteva luni în semnul Vărsătorului. Prin urmare, aprilie va fi o perioadă haotică și plină de neprevăzut. De asemenea, pe 8 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanță, ceea ce înseamnă că ne va fi destul de greu să luăm decizii, să analizăm efectele pe termen lung sau să privim lucrurile obiectiv.

Descoperă horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Horoscopul dragostei în luna aprilie

Horoscopul dragostei Berbec

Există o nevoie pregnantă de a discuta onest cu partenerul de cuplu, dar acest lucru nu înseamnă neaparat că nativii în Berbec vor avea o astfel de inițiativă. Mai degrabă, așa cum le este caracteristic, vor băga problemele sub preș, vor acumula frustrări și vor răbufni într-un moment cât se poate de nepotrivit. Prin urmare, pentru a evita o astfel de situație, Berbecii trebuie să iasă din zona de confort și să deschidă un subiect delicat pentru viața de cuplu. Dacă își vor urma primul imbold, respectiv acela de a evita discuțiile serioase, vor avea de pierdut pe termen lung.

Citește și:

Horoscopul dragostei Taur

Taurii vor primi un ajutor neașteptat în luna aprilie din partea unor prieteni. În cazul celor singuri, e foarte posibil ca aceștia să intermedieze o tranzacție, o legătură de afaceri care se poate transforma în ceva mult mai personal. Taurii sunt experți în a îmbina utilul cu plăcutul, dar de această dată, trebuie să se întrebe serios dacă merită efortul și mai ales, care sunt urmările pe termen lung. În ceea ce îi privește pe nativii care au o relație, trebuie să fie inventivi și deschiși cu privire la dinamica de cuplu. De asemenea, trebuie să dea dovadă de răbdare și să nu tragă concluzii pripite.

Horoscopul dragostei Gemeni

Deși se întâmplă rareori ca Gemenii să fie malițioși, uneori, atunci când sunt stresați, au obiceiul să își verse frustrările asupra oamenilor din jur, iar în acest moment, ținta nemulțumirilor va fi partenerul de cuplu. Trebuie să își țină sub control aceste manifestări pentru că, în mod surprinzător, până și răbdarea jumătăților lor are o limită pe care ar fi bine să nu o testeze acum. În ceea ce îi privește pe Gemenii singuri, tocmai această impetuozitate le-ar putea aduce în viață un potențial partener. Tot ce au de făcut este să lase timpul să își spună cuvântul și să aibă răbdare ca lucrurile să decurgă natural.

Citește și:

Horoscopul dragostei Rac

În luna aprilie, Racii se vor dovedi a fi plini de contradicții. Pe de-o parte, pot fi fermecători, seducători, irezistibili! Pe de cealaltă parte, vor face tot ce pot pentru a se ascunde de responsabilități, iar acest lucru este valabil inclusiv în viața de cuplu. Se va dovedi a fi o provocare pentru ei, dar dacă vor ca relația să funcționeze, trebuie să contribuie la acest lucru prin asumare, conștientizare și deschidere către compromis. Chiar dacă nu e întotdeauna evident, Racii se numără printre cele mai orgolioase și geloase zodii, iar în această perioadă de izolare, aceste două trăsături sunt mai evidente ca oricând.

Horoscopul dragostei Leu

Despre Lei se știe că, de regulă, sunt orgolioși și încăpățânați. Totuși, pe măsură ce ajungi să îi cunoști, îți dai seama că atunci când iubesc pe cineva, vor face absolut orice pentru aceste persoane. Tocmai această ultimă calitate a lor va fi pusă în evidență de încercările pe care trebuie să le traverseze în luna aprilie, iar acest lucru le va consolida relațiile sau, în cazul celor singuri, va câștiga admirația unui potențial partener. Totuși, pentru că pare că totul se bazează pe umerii lor, din cauza tensiunii și a stresului, vor fi tentați să își descarce frustrările fix acolo unde nu e cazul. Trebuie sa fie foarte atenți pentru că pot răni oameni aflați deja într-o situație vulnerabilă.

Citește și:

Horoscopul dragostei Fecioară

Nativii în Fecioară vor traversa o perioadă presărată de dificultăți de ordin financiar. Lucrurile nu sunt atât de negre pe cât par, dar pentru că Fecioarele simt nevoia să dețină controlul în permanență, vor resimți o stare de anxietate. Trebuie să iasă din zona lor de confort si să accepte faptul că nu pot stăpâni tot ce se întâmplă în jurul lor. Dacă reușesc să facă acest lucru, atunci vor elimina o mare presiune care apăsa inutil pe viața de cuplu. Dacă nu, e cazul să fie pregătiți emoțional pentru o serie de reproșuri...

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc