Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în luna aprilie 2020: Trebuie să trecem împreună testul răbdării

Află cum stai cu dragostea în aprilie!

Horoscopul dragostei Balanță

Luna Plină din aprilie va avea loc în zodia Balanței. Dacă pentru alte zodii se poate dovedi a fi o provocare, pentru acești nativi astrele se vor alinia cum nu se poate mai bine. În cazul celor care au relații stabile și sănătoase, a venit timpul să își ducă relația la următorul nivel. În același timp, Luna Plină poate funcționa ca un far în cazul nativilor singuri care le va aduce dragostea, dintr-un loc neașteptat complet.

Horoscopul dragostei Scorpion

Un lucru este cert în această perioadă: Luna Plină va scoate la iveală numeroase secrete din viețile Scorpionilor. Mai mult de atât, îi va ajuta să vadă într-o lumină nouă o chestiune care îi apăsa de multă vreme. Chiar dacă vor simți impulsul să acționeze rapid, trebuie să se împotrivească acestuia și să își calculeze fiecare mișcare. Chiar dacă sună ca și cum ar fi o strategie de business, este vorba în totalitate de relația de cuplu pe care trebuie, trebuie, trebuie să o trateze în acest moment cât se poate de obiectiv.

Citește și:

Horoscopul dragostei Săgetător

În aer plutește o energie tensionată care poate aduce schimbări bruște în viețile Săgetătorilor. Chiar dacă la prima vedere par greu de trecut, în fapt această provocare ascunde numeroase efecte benefice. În plan personal, acest lucru se poate traduce în trei feluri, astfel:

  • Nativii cu relații lungi pot pune capăt acestora.
  • Săgetătorii care au o situație incertă se pot trezi forțați să găsească o soluționare finală rapidă.
  • Nativii singuri se vor îndrăgosti până peste cap de cine nici cu gândul nu gândesc.

Horoscopul dragostei Capricorn

Capricornii nu se simt deloc confortabil în situații pe care nu le controlează, dar Luna Plină din Balanță îi va forța să învețe să facă exact acest lucru. Relațiile lor de cuplu traversează o perioadă delicată și vor fi nevoiți, mai devreme sau mai târziu să ia niște decizii radicale, dar acest moment nu va veni în aprilie. Trebuie să își țină în frâu apucăturile militărești și obiceiul de a se arăta dezamăgiți de oamenii din jur. Capricornii trebuie să înțeleagă faptul că nu toți oamenii sunt dispuși să dea 110%, așa cum o fac ei pentru că nu dispun toți oamenii de resursele emoționale ale acestor nativi. Dacă se vor încăpățâna să facă asta, partenerii lor se vor simți copleșiți.

Citește și:

Horoscopul dragostei Vărsător

Cel mai important lucru care se întâmplă în zodia Vărsătorului este mutarea lui Saturn în acest semn. Este o perioadă încărcată, în care nativii trebuie să învețe câteva lecții în iubire și să își achite câteva datorii karmice. Nu le poate spune nimeni mură în gură care sunt acestea pentru că Saturn este un profesor sever și nu acceptă trișări sau scurtături. De aceea, cel mai bun lucru pe care îl pot face Vărsătorii este să ia taurul de coarne și să înfrunte tot ce le va aduce Saturn, inclusiv în relația de cuplu.

În ceea ce îi privește pe cei singuri, aceștia pot începe o nouă poveste de dragoste, dar care are o valență karmică. Asta înseamnă că trebuie să trăiască tot ce li se dă de trăit, bune sau rele, și să învețe ceva din asta.

Citește și:

Horoscopul dragostei Pești

Nativii în Pești ajung într-un impas în relația de cuplu. Primul lor instinct va fi să se retragă în cochilia lor și să aștepte ca partenerii să le citească gândurile. În mod evident, aceasta este cea mai proastă strategie din lume. Trebuie să găsească în ei resursele necesare pentru a-și accepta și gestiona anumite sentimente pe care apoi trebuie să le explice și partenerilor de cuplu. E nevoie de multă răbdare pentru a ieși din această situație care, sigur, e dificilă, dar nu e imposibilă.

Foto prima pagina Anzhelika Bakir/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc