Setari Cookie-uri

Tainele cititului în cărți: Ce spun cărțile Lenormand despre viitorul tău în funcție de zodie?

Descoperă de la domnișoara Lenormand ce te așteaptă în viitor!

Etalarea de cărți Lenormand este asemănătoare cu etalarea cărților de Tarot. Acestea au fost inventate de Marie Anne Adelaide Lenormand în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea, despre care se spune că ar fi fost o talentată prezicătoare a vremurilor în care a trăit. Astăzi te invităm într-o incursiune fascinantă în lumea sistemului de divinație al domnișoarei Lenormand ca să descoperi ce îți rezervă viitorul!

Citește horoscopul zilnic ca să afli ce îți rezervă astrele!

Etalarea de cărți Lenormand pentru toate zodiile

Berbec – Cavalerul

Cavalerul este un tânăr plin de vigoare și de energie, pregătit să înfrunte orice. De aceea, această carte înseamnă că te așteaptă o schimbare majoră, cel mai probabil pe plan personal. Drumul până acolo nu va fi ușor, dar cu siguranță la capatul acestuia te așteaptă o mare reușită. Mai mult de atât, Cavalerul îți va oferi o doză de energie și de optimism pentru a depăși cu bine toate obstacolele. De asemenea, Cavalerul mai arată și o nouă șansă în dragoste.

Citește și:

Foto Unholy Vault Designs/ Shutterstock

Taur – Copacul

Pentru nativii în Taur, Copacul arată apariția unei legături karmice în viețile acestor oameni sau chiar găsirea sufletului pereche. În cazul nativilor care au o relație de durată, Copacul poate arăta o anume rutină în relație, pierderea romantismului și înrădăcinarea unor obiceiuri care ucid relația încet, dar sigur. Totuși, să nu uităm ca această carte semnifică, în același timp, renașterea și ca atare, posibilitatea reparării unei povești vechi de dragoste, cu condiția ca trecutul să fie șters cu buretele.

Foto Ase/ Shutterstock

Gemeni - Buchetul de flori

Buchetul aduce întotdeauna vești bune. Această carte arată că nativul va trece printr-o transformare profundă și va ieși învingător la capătul acesteia. De asemenea, Buchetul arată că cei născuți în Gemeni vor găsi în ei puterea să se detașeze de lucrurile inutile sau nocive din viețile lor și se pot pregăti de o perioadă favorabilă pe toate planurile, inclusiv în dragoste. În egală măsură, Buchetul prevestește o veste bună venită de foarte departe.

Citește și:

Foto mamita/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc