Setari Cookie-uri

Tainele cititului în cărți: Ce spun cărțile Lenormand despre viitorul tău în funcție de zodie?

Descoperă de la domnișoara Lenormand ce te așteaptă în viitor!

Rac – Pruncul

Cum nativii în Rac sunt bine conectați la energia de familie, nicio altă carte nu este mai reprezentativă pentru ei decât Pruncul. Această carte le arată Racilor că bucuria și echilbrul emoțional vin din lucrurile mărunte. De asemenea, mai indică acestor nativi că a venit momentul să își ia inima în dinți și să intre într-o nouă etapă a vieții lor, fie în ceea ce privește relația de cuplu, fie în ceea ce privește locuința. Inocent și lipsit de experiență, Pruncul avertizează totuși că nativii în Rac sunt tentați să ia decizii subiective, fără să studieze în profunzime o anumită situație.

Foto Anneka/Shutterstock

Leu – Luceafărul

Pentru nativii în Leu, Luceafărul arată, înainte de toate, reputația acestor nativi care e din ce în ce mai bună. Acest lucru se poate arăta a fi surprinzător de util la locul de muncă. În ciuda situației defavorabile generale, Leii pot primi vești foarte bune pe plan profesional. Pe plan personal, Luceafărul arată fiori noi în dragoste. Dacă pentru nativii singuri aceasta este o veste foarte bună de la cap la coadă, pentru cei care au o relație poate însemna că a venit timpul să ia o decizie radicală cu privire la viitorul acestei povești de dragoste.

Citește și:

Foto titoOnz/ Shutterstock

Fecioară – Răscrucea

În sistemul de divianție Lenormand, Răscrucea arată că cel căruia îi sunt deschise cărțile este stăpân pe sine și simbolizează liberul arbitru. În același timp, înseamnă că pentru Fecioare a venit timpul să îți aleaga drumul și să ia o decizie radicală. În dragoste, poate însemna duplicitate și că inima acestui nativ e nehotărâtă între două persoane sau între șansa unui nou început și un final irevocabil.

Foto Giordano Aita/ Shutterstock

Balanță – Inima

Nu este deloc suprinzător faptul că această carte prevestește lucruri minunate pe plan amoros pentru nativii în Balanță. E important de subliniat faptul că Inima nu simbolizează doar iubirea romantică, ci dragostea în toate formele ei. Prin urmare, pentru cei născuți în această zodie urmează o perioadă în care vor primi mai multă grijă și afecțiune decât au primit vreodată, fie din partea partenerului, fie din partea unui potențial iubit, dar și din partea familiei sau a prietenilor.

Citește și:

Foto Elena Schweitzer/ Shutterstock

Scorpion – Verigheta

Verigheta este o carte capricioasă, întocmai ca zodia pe care o reprezintă. Pe de-o parte, pentru nativii în Scorpioni, această carte înseamnă promisiuni împlinite, contracte semnate, responsabilități noi și, desigur, căsătorie sau o relație stabilă. Pe de cealaltă parte, îi avertizează pe acești nativi că în următoarea perioadă se vor simți prinși ca într-o roată de hamster pe care aleargă, aleargă, aleargă fără scop. Atunci când simți că te învârți în cerc, tot ce ai de făcut este un pas mic la dreapta sau la stânga. Prin urmare, dacă se simt constrânși în vreun fel, tot ce au de făcut Scorpionii este să își schimbe un pic rutina și vor observa că li se schimbă și perspectiva.

Citește și:

Foto Sambur Roman/ Shutterstock

Săgetător – Ceaslovul

Ceaslovul este o carte cu două semnificații, ambele bune. Pe de-o parte, semnifică o perioadă ideală pentru studiu, pentru trecerea examenelor, pentru învățarea unor lucruri noi. În același timp, le arată nativilor în Săgetător că este momentul să fie foarte sinceri cu ei și să accepte că au încă de lucru la echilibrul lor interior și este cel mai bun moment să facă asta. Pe de cealaltă parte, Ceaslovul arată secrete frumoase ieșite la iveală, așa cum ar fi surprizele din partea unor oameni dragi sau mărturisirea sentimentelor de iubire.

Foto Kudryashka/ Shutterstock

Capricorn – Soarele

Această carte prevestește succes pe toate planurile. Se poate traduce prin câștiguri materiale, depășirea unor obstacole, atingerea unor țeluri. În același timp, Soarele vorbește despre apariția unei povești de dragoste plină de pasiune, de suișuri, coborâșuri și vălmășag emoțional. S-ar putea ca stoicii Capricorni să nu se simtă confortabil în această poziție atât de străină pentru ei, dar cândva tot trebuie să li se întâmple și lor să își piardă capul.

Citește și:

Foto Peratek/ Shutterstock

Vărsător - Cheia

Cheia este unul dintre cele mai bune simboluri ale sistemului Lenormand. Aceasta prevestește relevarea misterelor, împlinirea destinului, liberate, conștientizare și succes. De asemenea, poate însemna faptul că nativii în Vărsător vor cunoaște o persoană extrem de importantă care le poate schimba cursul vieții. Dincolo de toate aceste aspecte, pentru cei născuți în această zodie, Cheia mai poate însemna și potențarea celui de-al șaselea simț.

Foto IgorAleks/ Shutterstock

Pești – Ancora

Cartea Ancorei este foarte potrivită pentru nativii în Pești, dar nu datorită valențelor acvatice comune, ci datorită simbolisticii. Ancora înseamnă rezistență, stabilitate, echilibru și va aduce exact aceste lucruri în viețile Peștilor care au nevoie, înainte de orice, de statornicie. Mai mult de atât, Ancora vestește atingerea unor scopuri, iar celor singuri le poate scoate în cale o relație stabilă cu un partener loial.

Citește și:

    Foto Fer Gregory/ Shutterstock

    Foto prima pagină Gorbash Varvara/ Shutterstock

    Vizionare placuta


    Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc