Setari Cookie-uri

Cele trei puteri DIVINE din zodiac: Află care este menirea spirituală a zodiei tale

Semnificația semnelor cardinabile, fixe și mutabile

În zodiacul european, semnele sunt împărțite după anumite formule și caracteristici. Astfel, în funcție de trăsăturile zodiilor, acestea pot fi de trei feluri, respectiv cardinale, fixe și mutabile, fiecare dintre ele cu un set unic de calități. Acestea pot fi interpretate ca sensuri, misiuni, meniri spirituale ale nativilor, așa cum veți vedea mai jos.

Citește aici horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Horoscop: Menirea zodiilor

Semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn

Puterea Creației

Oamenii născuți în aceste zodii au menirea spirituală să ne conducă și să construiască. Aceste patru zodii sunt deschizătoare de drumuri și au, poate, cea mai grea misiune dintre toate pentru că ei trebuie să experimenteze, să greșească și să exprimenteze din nou, la nesfârșit, pentru a-i ajuta pe ceilalți din jurul lor. Nici nu intră în discuție faptul că ei preiau întotdeauna inițiativa și conduc prin puterea exemplului. Sunt extraordinar de ambițioși, de muncitori, de exigenți. În același timp, trebuie menționat faptul că oamenii născuți în semne mutabile vor avea destul de mult de suferit pentru că nu sunt flexibili deloc și tind să judece performanțele și comportamentele altor oameni doar din propria perspectivă și după propriile reguli. Tind să piardă din vedere că există și alte calități pe lume, în afară de ambiție și puterea de a munci până la epuizare sau dincolo de ea.

Citește și:

Semnele cardinale în dragoste

Chiar dacă au numeroase lucruri în comun, nativii acestei zodii iubesc diferit unii de ceilalți, așa cum le dictează elementul natural care îi definește.

Fiind semn de foc, Berbecul nu poate fi altfel decât pasional. Flirtează des și nu este neapărat cel mai fidel semn de zodiac pentru că e însetat de nou și aventură. În ciuda acestui lucru, știe să iubească profund, iar asta se întâmplă o dată, poate de două ori în viață.

Racul este semn de apă, iar în dragoste acest lucru se traduce prin sinceritate în exprimarea sentimentelor, oricare ar fi acestea. Sunt parteneri loiali și chiar familiști, dar au nevoie să își posede partenerul, să pună stăpânire pe acesta, motiv pentru care nu sunt tocmai comozi ca iubiți sau iubite.

Citește și:

Balanța este un semn cu totul aparte în dragoste. Acești nativi sunt tot timpul înconjurați de admiratori și poți spune că au tentații la tot pasul. Cu toate acestea, sunt surprinzători de fideli, însă de multe ori trăiesc nedreptatea de a fi acuzați de infidelitate.

În cele din urmă, Capricornul, ca semn de pământ, tratează dragostea cu aceeași logică tăioasă cu care tratează orice alt aspect al vieții sale. Chiar și așa, acești nativi surprind întotdeauna cu pasiunea care se ascunde în spatele măștii de stoicism.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc