Setari Cookie-uri

Cele trei puteri DIVINE din zodiac: Află care este menirea spirituală a zodiei tale

Semnificația semnelor cardinabile, fixe și mutabile

Semnele fixe : Taur, Leu, Scorpion, Vărsător

Puterea Statorniciei

Spre deosebire de semnele cardinale, semnele fixe nu au stofe de conducători. În schimb, menirea lor spirituală este să le ofere celor din jur echilibru emoțional, statornicie, un sentiment de apartenență. Semnele cardinale sunt arhitecții caselor, dar semnele fixe sunt temelia fără de care totul s-ar prăbuși și pereții care oferă protecție. Nu sunt genul de oameni care să își asume riscuri sau să se arunce legați la ochi, cu captele înainte. Mai mult de atât, ei sunt cei care țin alte semne bine ancorate în prezent și le învață să ia în calcul mai multe variante de viitor. Se mai poate spune despre ei că sunt vizionari și au foarte multă încredere în ceea ce pot ei să facă.

Citește și:

Semnele fixe în dragoste

În dragoste, Taurul este una dintre puținele zodii care poate țin în balanță latura emoțională cu cea rațională. Desigur că sunt romantici incurabili și sunt firi foarte pasionale. În același timp, judecă orice neajuns emoțional incredibil de obiectiv si sunt renumiți pentru faptul că pot lua decizii radicale într-un timp foarte scurt.

Leul este un semn renumit pentru orgoliul său, însă în spatele acestuia, se ascunde o mare nesiguranță. De aceea, această zodie caută parteneri mai puțin dominanți, care să le ofere foarte multă atenție și care să vină în întâmpinarea nevoii lor de confirmare. Altfel, sunt pasionali, se îndrăgostesc repede, dar își pierd interesul la fel de repede, așa că focul iubirii trebuie întețit în permanență.

Citește și:

Scorpionul este un partener care are foarte multe de oferit, dar poate fi foarte greu de păstrat. Acest semn iubește cu adevărat o singură dată în viață, iar acest lucru se întâmplă spre maturitatea emoțională deplină. Sunt seducători, șarmanți, chiar magnetici dar iubirile lor au circuite scurte până când își găsesc sufletele pereche.

De departe, Vărsătorul este chintesența vizionarului. Pare că acești oameni trăiesc în alte vremuri și au idei foarte progresiste despre lume, în general. Atunci când iubesc, nu le place să se joace de-a șoarecele și pisica. Au obiceiul de a spune lucrurilor pe nume și știu cum să se bucure de un succes sau, în egală măsură, cum să accepte demn un eșec.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc