Setari Cookie-uri

Cele trei puteri DIVINE din zodiac: Află care este menirea spirituală a zodiei tale

Semnificația semnelor cardinabile, fixe și mutabile

Semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

Puterea (R)Evoluției

Dacă ar fi să facem un rezumat, puterea divină a semnelor mutabile este să schimbe lumea, să o împingă în permanență de la spate către evoluție, organizare, creativitate și purificare prin artă. Ziceam mai sus că semnele cardinale sunt arhitecții, semnele fixe sunt fundația și pereții; păstrând metafora, semnele mutabile sunt ferestrele noastre către lume și către un viitor mai bun. Acești nativi trebuie să ne învețe să ne dezlănțuim imaginația, să o transpunem în planuri concrete, să înfrumusețăm lumea în care trăim și să facem acest lucru cu inimile deschise.

Semnele mutabile în dragoste

Nativii în Gemeni sunt parteneri fascinanți. Au o perspectivă unică asupra lumii în care trăim, mai libertină decât a multor și, deci, mai greu de acceptat. În dragoste, atunci când sunt fideli, își pot face partenerii nespus de fericiți, dar fidelitatea e o provocare pentru acești nativi. Chiar dacă la suprafață par oameni superficiali, inteligența lor e vie, analitică și tăioasă în concluzii.

Citește și:

Fecioara este un semn eminamente pragmatic, concentrat pe concret, real, imediat, sigur. Această atitudine a lor se vede și în dragoste, pentru că nu își pierd timpul cu jocuri, cu parteneri superficiali, cu promisiuni deșarte. Cele mai multe dintre Fecioare sunt parteneri loiali, dar intransigenți, cu așteptări mari de la cei pe care îi iubesc.

Niciun alt semn din zodiac nu are nevoie să fie sedus așa cum are nevoie Săgetătorul. Iar în cazul celor născuți în acest semn, seducția începe cu mintea. Pun mult preț pe arta vizuală, pe literatură, pe lucrurile care au darul să înfrumusețeze viața și să înnobileze spiritul. De aceea, înainte de orice, Săgetătorii vor căuta un partener de dezbateri, abia apoi un partener de viață.

Peștii sunt definiția fragilității din multe puncte de vedere. Echilibrul universului interior pare că atârnă de multe ori de un fir de ață, motiv pentru care ei caută să se înconjoare de oameni blânzi și grijulii care să le ofere protecție. La rândul lor, Peștii îi învață pe partenerii lor puterea sacrificiului și a iubirii necondiționate.

Citește și:

Foto prima pagina TanyPush/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc