Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI: Cuplurile DE AUR ale zodiacului

Află care sunt cuplurile de suflete pereche din zodiac

Există o teorie în astrologie care spune că există 6 cupluri de zodii perfect compatibile din punct de vedere spiritual. Aceste zodii pot fi suflete pereche, suflete îngemănate sau pot face parte din același trib de suflete. Dincolo de faptul că acești nativi se înțeleg foarte bine, misiunea lor pe pământ este să se ajute reciproc să evolueze. Cu toate acestea, e important de subliniat faptul că toate celelalte cupluri de zodii au șanse la fel de mari să fie fericite, doar că acest lucru va presupune mai mult efort și mai multă deschidere către compromis decât în cazul cuplurilor de aur.

Citește horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Zodii compatibile în dragoste

Berbec – Săgetător

Lucrul care unește cel mai tare aceste două zodii este dorința lor de aventură, de a cunoaște, de a explora. Berbecii și Săgetătorii sunt nativi dinamici, mereu în mișcare și parcă mereu în schimbare. Pasiunea nu va lipsi dintr-un astfel de cuplu, dar nu vor lipsi nici conflictele cauzate de două personalități atât de puternice. Acești parteneri se vor ajuta permanent să se dezvolte și să descopere lumea prin ochii celuilalt. Au multe de învățat unul de la altul, dar pentru a putea face acest lucru trebuie să renunțe la orgoliu. De altfel, lecția karmică pe care Berbecul o va învăța de la Săgetător este să își țină mândria în frâu. În același timp, Săgetătorul va învăța de la Berbec faptul că cele mai bune lucruri în viață se obțin pe merit și cu eforturi susținute.

Citește și:

Taur - Pești

Această compatibilitate este surprinzătoare, dar perfec t justificată. Taurii, pragmatici din fire, vor învăța să privească lumea prin filtrul sensibil al Peștilor. Astfel, Taurii vor descoperi că viața are numeroase nuanțe și nu se desfășoară în alb și negru. Pe de cealaltă parte,lângă Tauri, nativii în Pești vor căpăta mai multă încredere în propriile puteri și vor deprinde capacitatea de a-și ține în echilibru firile romantice și emotive cu o perspectivă mai practică asupra vieții. Împreună, Peștii și Taurii vor descoperi că au înclinații spirituale și își vor găsi împreună calea.

Gemeni - Vărsător

Aceste două semne de aer sunt unite, înainte de orice, de înclinațiile lor intelectuale. Însetați de cultură, de cunoștere, de știință, de comunicare, de spiritualitate, acești doi nativi vor fi concomitent în permanentă concurrență și, în același timp, se vor încuraja reciproc pentru a-și atinge potențialul. De regulă, atât Gemenii cât și Vărsătorii sunt vizionari și progresiști, motiv pentru care acest cuplu va petrece multe ore dezbătând soarta lumii sau făcând predicții despre viitor. Singura problema ar putea veni din tendința Gemenilor către infidelitate și intransigența proverbială a Vărsătorilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc