Setari Cookie-uri

Horoscopul DRAGOSTEI: Cuplurile DE AUR ale zodiacului

Află care sunt cuplurile de suflete pereche din zodiac

Rac – Scorpion

Dacă ar fi să judecăm după aparențe, Racii și Scorpionii nu au ce căuta împreună. Cei dintâi sunt familiști convinși, pentru cei de pe urmă, fidelitatea vine greu, cu exercițiu și efort. Racii sunt tradiționaliști de fel, Scorpionii ar fi în stare să meargă desculți, pe jos, până la capătul pământului în cautare de experiențe noi. Cu toate acestea, acești nativi au foarte multe lucruri în comun. De departe, cel mai notabil este că atunci când iubesc, fac acest lucru cu o patimă aproape sufocantă și se dăruiesc total persoanei iubite. De asemenea, firea rebelă a Scorpionului va primi un strop de statornicie de la Rac în timp ce Racul va învăța de la Scorpion să își depășească limitele.

Leu – Balanță

Combinația Leu-Balanță este cel puțin surprinzătoare, dar la o analiză mai profundă, e clar că acești nativi sunt făcuți unul pentru celălalt. Balanța este printre puținele semne din zodiacul european care ar putea îmblânzi Leii pentru că fac acest lucru cu blândețe, prin puterea exemplului și fără să le pună limite acestor nativi. La schimb, nativii în lei vor insufla Balanțelor curaj, spirit de independență, încredere în propriile forte și mai ales, puterea de a lua decizii radicale.

Citește și:

Fecioară – Capricorn

Nativii în Fecioară și cei în Capricorn par a fi, de multe ori, una și aceeași persoană. Un astfel de cuplu este caracterizat printr-o relație cât se poate de rațională. De altfel, certurile lor în cuplu par mai degrabă dezbaterii intelectuale pentru că niciunul dintre ei nu are obiceiul să își piardă sângele rece sau să arunce acuzații nefondate. În acelaști timp, ambii nativi sunt surprinzător de senzuali și de înclinați către plăceri carnale, dau au nevoie de un sentiment de siguranță pentru a-și putea manifesta astfel de porniri.

Foto prima pagina Valery Rybakow/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc