Setari Cookie-uri

3 Zodii cu NOROC în plan financiar în a doua jumătate a primăverii

A doua jumătate a primverii ne aduce vești bune, în ciuda restricțiilor generate de criza privind noul coronavirus. Influențele astrale vor fi puternice, ne vor aduce pasiune și vitalitate, gânduri pozitive și mai ales productive, dar și noi oportunități de dezvoltare actuale sau în viitorul imediat apropiat. Notați ideile pe care le aveți acum, vin cu bogăție și șansă!

Primim energie astrală pozitivă și ne sunt create contexte favorabile pentru a ne spori finanțele sau a ne îndeplini dorințele, acestea fiind valabile intr-o măsură mai mare sau mai mică pentru toate zodiile.

De asemenea, unii spun că influența Lunii Pline (de la inceputul lunii mai) asupra vieții noastre sentimentale este puternică, amplificând pasiunea și aducând romantism și dragoste profundă în viața noastră.

În ceea ce privește planul financiar, influențele pozitive sunt generale, însă 3 zodii sunt mult avantajate în a doua jumătate a primăverii.

Berbec: ușile se deschid, blocajele dispar

Pentru zodia Berbec astrele aduc puternice influențe în zona financiară, ridicând blocajele, aducând noi posibilități de dezvoltare, noi proiecte și perspective.

Citește și:

Este timpul să accepți provocările prezentului și ai grijă să nu ratezi oportunitățile. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, iar orice idee ai, pune-o în practică. Astrele îți ascut mintea, îți încurajează creativitatea și îți aduc șansa în realizarea lor.

Notează pe o hârtie toate planurile pe care le ai, chiar dacă unele îți par absurde sau depind doar de noroc. Poți primi acea mâna întinsă și dorințele se pot realiza.

Chiar dacă te gândești la un job nou, la un curs de specializare sau chiar la o schimbare a carierei, intuiția ta nu va da greș. Primește cu deschidere tot ceea ce Universul îți oferă în această perioada și ai curajul să acționezi.

Foto: By Yan Bin/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc