Setari Cookie-uri

3 Zodii cu NOROC în plan financiar în a doua jumătate a primăverii

A doua jumătate a primverii ne aduce vești bune, în ciuda restricțiilor generate de criza privind noul coronavirus. Influențele astrale vor fi puternice, ne vor aduce pasiune și vitalitate, gânduri pozitive și mai ales productive, dar și noi oportunități de dezvoltare actuale sau în viitorul imediat apropiat. Notați ideile pe care le aveți acum, vin cu bogăție și șansă!

Rac: împlinire financiară și spirituală

Dintre toate semnele zodiacului, Racii sunt cei mai sensibili la influențele Lunii. A două jumătate a primăverii le va aduce belșug pe toate planurile, împlinire sufletească, armonie, dar și oportunități financiare de orice fel.

De exemplu își pot găsi un nou loc de muncă sau prind un proiect important, pot găsi reduceri incredibile pentru anumite cumpărături pe care și le doreau de multă vreme, pot găsi soluții de a scuti multe cheltuieli sau pot avea idei de investiții care, pe viitor, le pot asigura beneficii substanțiale în plan financiar.

Astrele va oferă șansă, însă voi trebuie să o fructificați. Așadar, nu amânați unele inițiative, notați ideile de dezvoltare pe care le aveți în această perioadă, căutați soluții la unele blocaje financiare pe care le aveți, profitați de orice ocazie vi se ivește. Cu alte cuvinte, acționați, nu zăboviti și nu așteptați momentul perfect pentru a vă pune ideile în practică. Luați startul, iar ușile vi se vor deschide, oportunitățile vor veni.

Citește și:

Foto: By Carlos Amarillo/ shutterstock.com

Balanță: dezvoltare și noi începuturi

Nativele Balanță se numără printre cele care pot profită din plin de influențele astrale pozitive din a doua jumătate a primăverii. Va fi o perioada cu puternic impact emoțional, însă o percepție pozitivă asupra vieții vă ajută să descoperiți secretele deosebit de benefice ale acestei perioade.

Puteți face acele schimbări pe care le doreați în cariera voastră, este timpul noilor începuturi. Puteți pune în practică un proiect la care visați de multă vreme, ori să scrieți o carte de succes. Puteți începe o afacere la care vă gândeați de multă vreme.

De asemenea, este posibil să primiți finanțare pentru ceea ce faceți deja, pentru dezvoltarea unor zone ale afacerii sau muncii voastre – un contract fabulos sau o colaborare care să vă aducă câștiguri financiare importante.

Citește și:

Pnetru zodia Balanță, a doua jumătate a primăverii este asociată cu evenimente fericite, fapte curajoase, dar și cu dragoste și regăsire.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc