Setari Cookie-uri

Zodiacul PERSONALITĂȚII: Cum te schimbă influența ascendentului

Descoperă cum se calculează ascendentul și cum te influențează acesta!

Ascendentul reprezintă constelația care răsare la momentul nașterii și se spune că influențează comportamentul social al nativului, felul în care acesta se prezintă în lume și se raportează la aceasta. Poate oferi indicii prețioase despre preferințele cuiva, despe cea mai bună metodă de abordare sau despre felul în care se poziționează în societate. De regulă, influența ascendentului se face simțită atunci când ne maturizăm deplin emoțional și cel mai des, acest lucru se întâmplă după 30 de ani. Pentru a afla ce ascendent ai, treuie să știi locul și ora nașterii, măcar cu aproximație.

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele!

Influența ascendentului

Ascendent în Berbec

Ascendentul în Berbec duce o doză suplimentară de curaj și de vitalitate, dar și de superficialitate. Oamenii care au acest ascendent au umeroase idei creative și sunt foarte pasionali, dar sunt exemplul perfect că până la practică, ne omoară teoria. Din fericir sunt jucători de echipă, așa că se vr dovedi a fi resurse prețioase și surse nelimitate de inspirație, atât timp cât nu sunt obligați să își pună singuri în practică ideile. Altfel, pot fi șarmanți, prietenoși, seducători dar felul în care se raportează la partenerii de cuplu depinde foarte tare de zodie, nu de ascendent.

Citește și:

Ascendent în Taur

Fiind dominat de pământ, ascendentul în Taur înseamnă, de mule ori, stabilitate,echilibru, perseverență. Este o combinație benefică în special pentru zodiile de aer ș de foc, pe care le poate ancora în realitate și le mai pot domoli acțiunile născute din instinct, nu în urma unui raționament serios. Atunci când apare la oamenii năăscuți într-un semn de pământ sau de apă, îi transformă în profesioniști desăvârșiți, creativi și cu multă putere de muncă. În dragoste, ascendentul în Taur aduce un strop de romantism și de statornicie.

Ascendent în Gemeni

Ascendntul în Gemeni aduce multă creativtate, dorința de acțiune, imaginație și putere de adaptare rapidă. Este un ascendent deosebitde benefic pentru zodiile de pământ pentru că le va îndulci viziunea asupra vieții și le va da multă energie. Se poate dovedi problematic atunci când apare la zodiile de aer, pentru că le va accentua obiceiul de a umbla mai mult cu capul în nori și de a-și pierde cumpătul.

Citește și:

Ascendent în Rac

Ascendentul în Rac aduce întotdeauna legături puternice de familie sau dorința de a clădi propriul cuib. De asemenea, indiferent de combinația dintre ascendent și zodie, din această poziție Racul va potența foarte mult intuiția celor care s-au născut atunci când s-a ridicat de la est această constelație. Este un ascendent benefic oamenilor născuți sub semne de aer, pământ și apă, dar poat fi problemati în cazul nativilor în zodii de foc. Acestora de pe urmă le poate scoate în evidență și mai mult orgoliul sau gelozia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc