Setari Cookie-uri

Zodiacul PERSONALITĂȚII: Cum te schimbă influența ascendentului

Descoperă cum se calculează ascendentul și cum te influențează acesta!

Ascendent în Săgetător

Un astfel de ascedent arată o persoană independentă, activă, dornică de aventură și de explorare. În mod surprnzător, este o influnță deosebi de benefică în special în cazul zodiilor de pământ pe care le va scoate din zona de confor și le va obliga să evoluze. Dincolo de spiritul de explorator, ascendentul în Săgetător aduce și înclinație către religie, morală, filozofie și ocult.

Ascendent în Capricorn

Ascendentul în Capricorn apasă greu pe umerii nativilor pentru că este un semn care tinde permanent către perfecțiune. Cu o aparență calmă, aproape glacială, ascendentul în această zodie arată de fapt o fire sensibilă, dar hotărâtă să își atingă scopurile. Cel mai bine se simte în postură de dominant și reacționează vehement atunc când îi este contestat acet statut, atât pe plan personal, cât și profesional.

Citește și:

Ascendent în Vărsător

O persoană cu ascendentul în Vărsător este considerată excentrică. Are propriul stil vestimentar, propriile seturi de reguli și propriile seturi de valori care nu sunt întotdeauna înțelese de ceilalți. În fapt,un om cu un astfel de ascendent este un vizionar care trăiește înaintea timpurilor lui, motiv pentru care pate fi destul de greu de înțeles de către ceilalți.

Ascendent în Pești

Nu există oameni mai empatici decât cei născuți în Pești sau care au acest ascendent. Sunt foarte sesibili și sunt atât de recepivi la nevoil celorlalți încât se simt deseori copleșiți de toată durerea și nedreptatea din lume. Altfel, sunt oameni cu imaginație bogată, intuitvi și gata mereu să îi ajute pe ceilalți, dar dincolo de aceste aspecte, marele lor defect este faptul că fu de responsabilități.

Citește și:

Îți poți calcula ascendentul aici.

Foto prima pagina WarmTail/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc