Setari Cookie-uri

Zodiacul PERSONALITĂȚII: Cum te schimbă influența ascendentului

Descoperă cum se calculează ascendentul și cum te influențează acesta!

Ascendent în Leu

Leul este un ascendent foarte interesant pentru că oferă multă încredere în forțele proprii, abilități sociale, farmec și chiar și un strop de noroc. Acest lucru este valabil pentru toate zodiile, mai puțin pentru...Leu. Combinația de Leu cu ascendent în Leu naște o persoană plăcută, cu stofă de conducător, extraordinar de sociabilă și prietenoasă. Atunci când oamenii se aliniază înaintea lor și sunt docili. Altfel, în confruntări de orice natură, Leii cu ascendent în Leu sunt lipsiți de scruple.

Ascendent în Fecioară

Această poziție astrală la naștere înseamnă seriozitate, rigurozitate și precizie. Indiferent de elementul natural care domină zodia principală, ascendentul în Fecioară are întodeauna conotații pozitive. Este semn de reușită sigură, dar doar prin muncă onestă, corectitudine și eforturi susținute. Sinura situațieproblematică apare atunci când și Luna și asccendetul sunt în Fecioară, pentru că pot transforma nativul într-un om cu o perspectivă destul de limitată și de rigidă.

Citește și:

Ascendent în Balanță

În cazul ascendentului în Balanță, acesta e destul de indiferent la zodia principală în sensul că nu interacționează negativ, așa cum se întâmplă în alte cazuri. Prin urmare, această constelație îndulcește întotdeauna abilitățile socialeși oferă un plus de farmec . De asemea,îi ajută pe oameni să se integreze ușor și să își facă prieteni ușor, chiar dacă pe unii dintre ei îi vor pierde la fel de ușor.

Ascendent în Scorpion

Un ascendent în Scorpion este semn al unui destin zbuciumat, cu multe încercări, cu multe suișuri și multe coborâșuri. Din fericire, Scorpionul este și semn al învingătorului, motiv pentru care oamenii cu acest ascendent vor reuși întotdeauna să treacă peste greutăți. Altfel, sunt oameni cu un magnetism aparte care știu cum să obțină ce vor și care dau dovadă de răbdare și perseverență în atingerea scopurilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc