Setari Cookie-uri

Jupiter retrograd: Alarmă astrologică pentru Regăsire, Autenticitate, Iubire

În astrologie, Jupiter este cunoscut drept Marele Benefic. Numit după regele zeilor, influența lui Jupiter este cu adevărat una pozitivă, menită să ne reechilibreze, să ne activeze curajul interior și să rezolve dilemele sufletești cu care ne confruntăm la momentul actual. Jupiter înseamnă redescoperire, adevăr, puterea de a deveni mai buni prin iubire.

Jupiter va fi restrograd între 14 mai și 12 septembrie, iar în tot acest timp va favoriza cunoștințele și învățarea, cumpătarea, altruismul, compasiunea, bunătatea, înțelepciunea, perspectiva și privirea în ansamblu, obiectivitatea.

Jupiter Retrograd: 14 mai-12 septembrie

Jupiter este guvernatorul Săgetătorului și al Peștilor, fiind profund legat de spiritualitate.

Această platenta este totodată Profesorul, Jupiter reprezentând Mintea Superioară, conștiința colectivă, tot ce vizează dincolo de materie zona spiritului, a valorilor universale, a adevărului. Jupiter deschide noi porți spre a explora necunoscutul.

Atenție însă la excese, la tendința de a exagera într-o direcție, ceea ce poate aduce dezechilibru.

Ce înseamnă mersul retrograd al lui Jupiter și de câte ori ne vom întâlni cu el?

Citește și:

Acest mers retrograd al lui Jupiter nu ne este deloc necunoscut, însă, în funcție de conjunctura astrală, poate purta o amprenta profundă, așa cum se întâmplă anul acesta.

Datorită orbitei sale mai mari, Jupiter întră în faza retrogradă la aproximativ fiecare nouă luni, pentru o perioadă de aproximativ patru luni. Astrologic, planeta retrogradă marchează un proces intern, introspectiv, referitor la natură spirituală a omului.

Jupiter marchează o perioadă de creștere interioară profundă. Este o șansă de a te reconecta și realinia la busola interioară, la adevărul interior indivizibil și conștiința individuală, în raport cu valorile universale.

Efectele lui Jupiter retrograd in 2020

În acest an, Jupiter retrograd ne îndeamnă să medităm profund asupra scopului nostru în viață, asupra a ceea ce am devenit și, de asemenea, asupra posibilității noastre de a ne implica în binele colectiv.

Citește și:

În funcție de casa pe care o tranzitează pentru fiecare zodie, ne vom simți îndemnați să ne regăsim echilibrul, să ne recunoaștem și acceptăm greșelile și de asemenea să facem ceva, să acționăm pentru a schimba cursul vieții. Pentru unii dintre noi, aceste schimbări pot fi radicale. Citește mai departe în pagina 2 >>>

FOTO ARTICOL: By Vadim Sadovski/ahutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc