Setari Cookie-uri

Jupiter retrograd: Alarmă astrologică pentru Regăsire, Autenticitate, Iubire

În astrologie, Jupiter este cunoscut drept Marele Benefic. Numit după regele zeilor, influența lui Jupiter este cu adevărat una pozitivă, menită să ne reechilibreze, să ne activeze curajul interior și să rezolve dilemele sufletești cu care ne confruntăm la momentul actual. Jupiter înseamnă redescoperire, adevăr, puterea de a deveni mai buni prin iubire.

Așadar dacă nu v-ați implicat suficient în relația cu cei dragi, veți găsi soluții să o faceți. Dacă doriți să aveți un copil sau să adoptați unul, acum puteți simțiți că aveți puterea de a deveni părinte. Dacă vă hotărâți să rupeți unele relații, veți culege seva invățămintelor adunate din acestea. Aceste lecții care vă vor schimba valori pe viitor.

Dacă lucrați într-un mediu sau pe un domeniu care nu va face plăcere, acum veți construi un plan pentru a vă urma visurile și a vă orienta către o carieră cu care simțiți că rezonați. Este posibil să începeți cursuri noi sau chiar o altă meserie cu totul.

Dincolo de toate aceste răspunsuri radicale pe care Jupiter retrograd le favorizează, răspunsuri sincere față de noi și încărcate de un adevăr marcant, ne revine în egală măsură responsabilitatea. Iar această o vom simți apăsător pe umerii noștri. Pentru că facem ceea ce simțim și credem, însă nu este nici ușor, nici fără ecou.

Citește și:

Aceste schimbări sau nevoi pe care Jupiter retrograd le va scoate în această perioada sunt menite să ne schimbe viață, așa cum întreg anul 2020 vine cu momente importante de cumpăna și de schimbări la nivel global. Suntem cu toții implicați.

Jupiter este căutătorul. Faza retrogradă sugerează că ceea ce căutăm este în interior.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc